Pes 2015 Spor toto süper lig yaması | Son Transferler, formalar

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112

Sevilen oyun Pes 2015’in Spor Toto Süper Lig yamasını sizler için sunuyoruz.

Bu yama ile Pes 2015 oyununu TFF Spor Toto Süper Lig takımları ile oynayabilirsiniz. Her an yeni transfer yapıldığı için yama beta aşamasındadır ve sürekli güncellenecektir.

Bu yama ile;

-18 süper lig takımı
-Son transferler
-Önemli oyuncuların yüzleri
-Önemli oyuncuların okunuşları
-4 büyüklere ait son formalar (TS eski, GS değil, duyuma göre yapıldı)
-4 büyüklerin takım dizilişleri
-4 büyüklerde ki oyuncuların gerçekçi oyun yetenekleri

Van persia, Samuel Etoo, Nani, Podolski, M’Bia dahil bir çok transfer aslına uygun olarak gerçekleştirildi. 4 büyükler dışında yer alan süper lig ekiplerinin kadroları büyük oranda doğru değil. Zamanla güncellenecektir. Ağırlık, Bursaspor ile beraber 5 büyüklere verilmiştir.

YAMAYI İNDİRMEDEN ÖNCE LÜTFEN OKUYUN!

-Yama 94.1 MB boyutundadır.
-Yamanın yapımında Portikal.net yamasından yararlanılmıştır.
-Yamayı kurmadan önce Belgelerim’de yer alan Konami klasörünün bir yedeğini almanız önemle tavsiye edilir.
-Yama’da her hangi bir zararlı yazılım bulunmamaktadır. Ancak sizin tarafınızdan da virüs taraması yapılması tavsiye olunur, aksi takdirde sorumluluk kabul edilmez.

SPOR TOTO SÜPER LİG YAMA KURULUMU

Belgelerim’de bulunan Konami klasörünün içine girin ve indirdiğiniz rar’dan çıkan dosyayı Konami klasörünün içine atın. Değiştirilsin mi? sorusuna Evet deyin. Soru sormaz ise dosyayı yanlış yere atıyorsunuz demektir.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Bende PeSBoX 15 var, bende düzenle'den 100'e yakın transferi yaptım.Eğer sizde de PeSBoX15 varsa dosyaları atabilirim.El Sharaawy'ninn Monaco'ya gitmesinden tut.Cech'in Arsenal'e transferi ,Rhodolfo'nun Beşiktaşa transferinden Mario Suarez'in Fiorentina'ya transferine kadar çoğu transferi yaptım.PeSBoX olmadan da deneyebilirsiniz.(Olur mu emin değilim ama bence olur ) İsteyen varsa upload edicem ?

55samsun55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende PeSBoX 15 var, bende düzenle'den 100'e yakın transferi yaptım.Eğer sizde de PeSBoX15 varsa dosyaları atabilirim.El Sharaawy'ninn Monaco'ya gitmesinden tut.Cech'in Arsenal'e transferi ,Rhodolfo'nun Beşiktaşa transferinden Mario Suarez'in Fiorentina'ya transferine kadar çoğu transferi yaptım.PeSBoX olmadan da deneyebilirsiniz.(Olur mu emin değilim ama bence olur ) İsteyen varsa upload edicem ?
Naıl yapacağız benimki orjinal pesbox nedir? Biraz açarsanız sevinirim

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Naıl yapacağız benimki orjinal pesbox nedir? Biraz açarsanız sevinirim
Orjinal olup olmaması önemli değil 10gb'a yakın dosya indiriyorsun.Eğer indirebilirsen tavsiye ederim.Oyuncu yüzleri ekleniyor,Spor Toto Süper Lig ekleniyor vs. Ama transferler için PeSBoX'a gerek yok diye tahmin ediyorum.Belgelerim klasöründeki KONAMI klasörünü upload edicem.Sizde o klasörü Belgelerim içine atıcaksınız o kadar.Ben upload edeyim isterseniz denersiniz.Ama PeSBoX indirebilirseniz kesin çalışır

Ek olarak pesbox 15 geçen senenin formaları falan var yeni sürümü çıkacaktı biraz beklerseniz yeni sürümüyle beraber yeni sezon formaları vs. olur.Siz bilirsiniz :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aslında hiç uğraşmaya gerek yok , siz Karargaht'ın verdiği bu konuda yamayı kullanın.Güzele benziyor.STSL'de var zaten hiç uğraşmayın.

55samsun55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yukarıdaki yama orjinal olup olmamaması önemli mi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu yukarıdaki yama orjinal olup olmaması önemli mi