Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PES her seferinde geri gidiyor. Bu sene ki PES 14'ün, FIFA 14'ten daha yüksek sistem gereksinimleri olması, daha fazla optimizasyon sorununun olması PES'in daha çok geride kalacağını gösteriyor. Ben PES'e karşı ümidimi yitirdim. FIFA 3 sene boyunca oyun çıkarmazsa bile PES kalitesini FIFA'nın üstüne çıkaramaz.
Pes'e laf atıp "Fifa'yı yakalayamaz" diyenlere çok gülüyorum. Playstation oynamaya gittiğimde herkes Pes 2013 oynuyor. Bir kere bile Fifa oynayanı görmedim. Bir de "Pes 2015 Fifa'yı yakalayamaz" diyorlar. Pes 2013 yıkıp geçerken hem de...
Pes'e laf atıp "Fifa'yı yakalayamaz" diyenlere çok gülüyorum. Playstation oynamaya gittiğimde herkes Pes 2013 oynuyor. Bir kere bile Fifa oynayanı görmedim. Bir de "Pes 2015 Fifa'yı yakalayamaz" diyorlar. Pes 2013 yıkıp geçerken hem de...
Ps cafeyi baz alarak bunu söylersen asıl ben sana gülerim. Doğru orda herkes pes oynuyor hatta ben de pes oynuyorum arkadaşlarla gittiğimde çünkü fifa oynayalım dediğimde hepsi itiraz ediyor. Niye? Çünkü oynayamıyorlar. her vurdukları gol olmuyor, her attıkları ara pas yerini bulmuyor, rahatça adam geçemiyorlar. gelin azıcık gerçekçi olalım fifa her türlü daha daha iyi bir oyun. Sezarın hakkı sezara
Hersey bıttı ama mahalledekı ps kafeler geyiği bitmedi
Elınızde ınternet var mahallenızden cıkında ıkı araştırın hangısı kac mılyon satmış, japonya Turkıye dısında pes oynayan kalmış mı.
Ama biz kıme neyı anlatıyoruz herkes ne oynuyorsa en iyisi o sanıyor.
Ya çok hızlı oynar, oyuncuları iyi kullanır, hatasız pas atar ve kaleye gidersin
Ya da çok pas yapıp, araya kaçan ilk adama pas verip kaleye gidersin
Bu olayı çözemessen istediğin kadar taktik yap istediğin kadar Ronaldo, Messi kullan, istediğin kadar zekice oyna PES'te doğru dürüst adam yenemezsin
FIFA'da ise karşıdaki adam hele ki "world class-legendary" seviyesinde ise taktik yapma, markaj yapma, oyuncuları sadece güçlerine göre değerlendir hız-dayanıklılık vb şeylerine hiç bakma ve sadece PES'te uyguladığın şeyleri yap 4-5'ten aşağı yemezsin ama karşı tarafta da oynamada sıkıntı yaşıyorsa o zaman olaylar değişir tabi
Türkiye'de ise arcade tarzı oyunlar gerçekçi oyunlardan daha fazla sevildiği için PES daha çok sevilir ama avrupa'da durum tam tersi(ymiş) aynı şekilde CoD-Bf karşılaştırmasında da Türkiye'de CoD'un ezici üstünlüğü var(son bir-iki yıl hariç) orda da durum aynı CoD=Arcade Bf=Taktik yap
Bizim milletin işine gelmiyor sanırım taktik yapmak