Pes 2014'ü beğendiniz mi? Görüşleriniz

haymatlos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar güncelleme gelmeden önce burdaki eleştirilerin çoğuna ben de katılıyordum fakat güncellemeden sonra oturmuş oyun yüklemeyen arkadaşlar varsa yüklemelerini öneririm...bariz fark var ilk haliyle arasında...

pearlharbor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nedense bende pek beğenemedim. Bu oyuncuların yüzleri felan çok acaip. Öcü gibiler.. Hele ki zenci oyuncular :) Aynı zamanda dikkat ettiyseniz çoğu oyuncunun göz yapısı aynı....

farlettiğim bir nokta ise oyuncuların terlerini belirtmeleri :) oyun içinde dazlak oyunculara dikkat edin. Ter damlalarını felan göstermişler..

Bunun dışında TIRT... :S pes2014 bu kadar mıydı... neyse pes2013 te lige devam :) 2018 de kalmıstım :) oradan devam edelim bari :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bi ay sonra herkes oyuna alışacak ve çok gerçekçi olduğunu söyleyecek. Pes13 le karşılaştırırsak oyun motoru çok daha iyi, oyuncuların gerçekte yapamayacağı hareketler artık oyunda da olmuyo

seyhanursel

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sakin almayin kardesim yemin ederimpisman olursunuz 60 euro para bayildim bin pismanim gol atmak resmen eziyet pas ara pasi derken hepsi berbat sakin sakin sakin almayin

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tek kelimeyle rezalet, daha uzatıp zaman harcamama gerek yok.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Abi alışmaya çalışıyorum da, Galatasaray kadrosuna bakıyorum dorgba'nın dışında hiç biri ama hiç biri benzemiyo. Pes 2013'de hemen hemen hepsi gerçeğine benziyodu. Bu ne çelişkidir.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
çok saçma geldi bana ya 2-3 maç yaptım da

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
el şaravinin saçlar yakıyor :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şarabi pardon ..

ksfno1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. PES her sene ilk çıktığında kötü olur ama sonradan patch ile toparlarlardı oyunu. Bu sefer patch bile kurtaramaz bu oyunu! Tek kelime ile rezalet!

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
çok merak ettım ya 2014 nasılmı hiçkımse begenmemıs ama gordugum kadarıyla arayuzu çok çocuksu duruyor tek bıldıgım bu

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bende henüz deneyemedim,
Sanırım bu hafta içinde denerim.
Güncellemeden sonra ve bazı ayarlardan sonra oyunun belli bir seviyede gayet stabil olduğu yorumları mevcut.
Ama beğenmeyenler ve eleştirenler oldukça fazla.
Beğenmezsek bu sene de Fifa 2014 oynarız olmazsa.. Dünyanın sonu değil ya. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
yıllar sonra bilgisayara Fifa kurdum :D
güncelleme ile merak ediyorum yalnız PES'i tekrar güncelleme ile yükleyebilirim.
Fifa'yı daha çok beğendim ama şuan için.

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
artık fifa mı pesmi diye anket yapılmaz artık bu rezil oyundan sonra

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Fifa'yı bende kurcam. Daha öncelerde kurdum ama Pes tadı alamadım ne kadar gerçekçi de olsa.

Bakalım tad mı görüntü mü üstün gelecek? göreceğiz zamanla.

fetihce58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Berbat ötesi yapmışlar oynanış değişmiş, yüzler felaket, hele o saha zemini halı gibi pes 2013 ile devam şimdilik

Hadi oynaış değişti anladım da bütün yıl yeni motor dediler fox engine dediler Metal Gear Solid dediler videolar bilmem neler arkadaş grafikler bile bildiğin kötü, ya çok parlak ya çok soluk rengarenk patlıyor fifa11 her türlü bundan daha iyi görünüyor.
Pes azalarak bitti şükür..

En yüksek ayarlarda garafiklere bakıyorum futbolcular çim saha herşey sanki plastik gibi. Menüler felaket sanki paintte yapılmış ikinci sınıf web siteleri gibi, ayrıca sistemde rahat oynuyor ama sebepsiz anlık takılıyor tekliyor sanki, beta oyun gibi.

2Jkg1Od.jpg

53EGHQ7.jpg

Bende ana menüde seninki gibi lig logoları yok sen 4:3 formatındamı oyunuyorsun yoksa 16:9 formatındamı kardeş ?

Bi zevkimiz vardı geceleri onuda hiç ettiler. Son 2 oyundur key alıp oynardım bir sene paşalar gibi, bu oyun key bile almadım o derece rezil etmişler oyunu. Fifada sevmiyorum, ne yapsak ?

http://forum.shiftdelete.net/pes-pro-evolution-soccer/339264-pes-2014%27u-begendiniz-mi-gorusleriniz.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 5 yıldır pesciyim bu sene gercekten pes serisinin en kotü oyunu pes 14 bende fifa 14 gecis yapıyorum:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bir PES fanatiği olduğumu söyleyebilirim ancak PES14 tam bir fiyasko olmuş.
Bu kadar kötü yapılabilirmiş!!

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Oyunu nihayet denedim ve Pes 6 dan beridir pes oynayan birisi olarak beğenmedim, zaten piyasadaki yorumlardan dolayı bu durumu çok da yadırgamadım.
Ama o grafikler, yüzler ve statlar ile Pes bu oyunu parasıyla satın alan müşterilerine net olarak hakaret etmiş diyebilirim.

Fifa 2014 deneyeceğim, olmazsa güncel kadro ve forma yamalarını yükledikten sonra, Pes 2013 ile de idare edebilirim sanırım. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar siz ciddimisiniz. tek tek bütün yorumlarınızı okudum ve özür dilerim ama tam anlamıyla saçmalamışsınız. okuduğunuz yorumlara bakarak oyun oynamayın tarafsız gözle bakın. atari oyunu diyip duruyosunuz bu resmen hakarettir ya. siz detayı görememişsiniz oyunda yada görmek istememişsiniz. grafiklere tam anlamıyla bayıldım formalarada çimlerede atmosferede. ilk oynadığımda video çekip yüklemiştim ve bende tam rezalet dedim. sonra oyunun destek ayarlarındaki ayarlarla oynayarak öyle bişey yaptımki oyun tadından yenmiyo. link vermek yasak değilse videomun linkini atarım izlersiniz ayarlarsınız. oyunun 1-2 eksi yönü var sadece. bunlarda oyuncu yüzleri ve menüler. tek eksileri bu. stad atmosferi anonsları spiker top kontrolü ara pası herşeyi dörtdörtlük. tabi ayar yaparsanız. orjinal ayarlarda bencede kötüydü. bide üzerine extreme yaması çıkarsa fifayı bile sollar derim.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Yazından benim kadar PES ci olduğun belli sevgili SDN okuru, lakin ben de önerilen bütün ayarları değiştirdim, oynanış için bişi demiyorum yeni fiziksel motor güzel hatta zamanla daha da güzel olacaktır da.. Ama grafikler, menüler, yüzler, statlar bende tam bir hayal kırıklığı oluşturdu.

Bahsettiğin videoyu Youtube'ye upload edip buraya koyabilirsin sıkıntı olmaz, koy bakalım belki bizim ayarlarda bir eksik vardır.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Beklentinin altında kalan bir yapım oynıyıpta beğenen bir arkadaşım yok aldığı puanlardan ne olduğu belli zaten fiyasko.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bi 5-10 maç yaptım ısınayım diye ama yok abi havaya bi türlü giremedim. Pes 2013'ü açtım saç baş yolsam da zevk alıyorum. Fifa, Pes'i yemiş bitirmiş
119.gif

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ben oyunu çok beğendim.

Üstelik PES 2011, 2012 ve 2013'ü hiç beğenmeme rağmen. "Oyun Fifa'ya benzemiş" derken oyunu övdüğünüzün farkında mısınız? Fifa, bilinen en iyi futbol simülasyon oyunu. Bunu herkes kabul ediyor. PES'inde kendini iyileştirerek Fifa'ya yaklaşması oldukça iyi.

Fifa'yı PES tarzında oynamayı çok isterdim, bu isteğim PES 2014 ile gerçekleşti. Fifa gibi gelişmiş oyuncu hareketleri, çalımları, top sürmeleri vs. ve PES gibi oyuncu kontrolü, şutları, pasları vs. Tam istediğim gibi.

Bilgisayar ile en zorda, Manchester City (benim) vs. Real Madrid ile oynuyorum ve rahatlıkla yeniyorum. Arkadaşlarla oynuyoruz, çok zevkli geçiyor.

Oyunun eksikleri yok mu? Var tabi ki. Defansın anlık duraksaması, yavaş koşması, top sürerken bazen aşırı açması, arada yaşanan dengesizlikler, topun bilardo topu gibi ona-buna değmesi vs. Ancak bunlarda yamalarla giderilecektir.

Fifa 14'ü de oynayacağım ancak beğeneceğimi HİÇ SANMIYORUM! Fifa 2005'ten kalan kadro yönetimi ve oyuncu yerleşimi oldukça İĞRENÇ! Tek kelimeyle oyunun kalitesini benim açımdan sıfıra indiriyor. Ben adamlarımı istediğim alanlarda istediğim rollerde rahatlıkla oynatamadıktan sonra, ne anlamı var oynamanın?

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Futbolcu animasyonları hoş. Çimde belki biraz düzeltme gerekebilir. Oyun ara ara yavaşlıyor. Top rakibe geçtiğinde almak zorlaştırılmış. Yüz konusunu yetiştirememişler belli ki. Oyuna yeni motor geldiğinden oturması 1-2 yıl alabilir. Bu süreci doğru atlatırlarsa çok iyi bir iş çıkarmış olurlar.

Sarbi Reyiz:
tb2cb.jpg

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Millete pes 2014 dİye pes 2013 ü satmaya kalkışsalardı daha iyi olurdu.