Pes 2014 ü Tam Ekran oynayamıyorum

Emin1256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Alman ligi ve Türkiye ligi yaması indirmistim sonra Oyunu actıgımda Tam ekran olmadı NVİDİA dan Tercih edilen grafik işlemci seceneginden halledin felan yazılar gordum ona da baktım ben de oyle bi secenek yok Settings dosyasından tüm çözunurlukleri denedim oda olmadı LUTFENN YARDIMM

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Arkadaslar Alman ligi ve Türkiye ligi yaması indirmistim sonra Oyunu actıgımda Tam ekran olmadı NVİDİA dan Tercih edilen grafik işlemci seceneginden halledin felan yazılar gordum ona da baktım ben de oyle bi secenek yok Settings dosyasından tüm çözunurlukleri denedim oda olmadı LUTFENN YARDIMM
alt + enter tusunu dene birde setting dosyasında windows mode birde fullscreen var fullscreen olanı seç belki olur.

NightKing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pes 2013 yüklü olduğu yerde bi tane ayarlar var ona tıkla sonra ordan fullscreeni seç oyna.