PES 2014 rld.dll hatası

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
The Dymanic Library rld.dlll hatası oyunu kurup crackledıkten sonra oyuna gırmedım arkadaşlar

Fatal Error dyip 3 seçenek geliyor Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşiar

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Antivirüs programı rld.dll dosyasını virüs olarak görür ve siler . Antivirüs programı varsa etkileşimsiz moda al tekrar crackla.

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Antivirüs programı rld.dll dosyasını virüs olarak görür ve siler . Antivirüs programı varsa etkileşimsiz moda al tekrar crackla.

Antivirüsü kaldırdım dll fixer krdum şimdide securom hatası veriyor hocam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Securom nerden cıktı ya

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Dll fixer kurmana gerek yoktu sadece crack dosyasını exe ve rdl dosyasını atacaktın. Çünkü bende norton kurulu idi birkaç kere başıma geldi sonra nortonu etkileşimsiz moda alıp crack yaptım oyun açıldı.

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dll fixer kurmana gerek yoktu sadece crack dosyasını exe ve rdl dosyasını atacaktın. Çünkü bende norton kurulu idi birkaç kere başıma geldi sonra nortonu etkileşimsiz moda alıp crack yaptım oyun açıldı.

bende de norton vardı kaldırdım dll fixer i de kaldırım kafayı yıcem ne pes 2014 nede 2k14 acılıyo securom dıyo ıkısıde hocam bı yardım etsen ii olr valla

2k yı yeniden crakcledım acıldı pes crackı bulluyum denıyım bıde

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende de norton vardı kaldırdım dll fixer i de kaldırım kafayı yıcem ne pes 2014 nede 2k14 acılıyo securom dıyo ıkısıde hocam bı yardım etsen ii olr valla

2k yı yeniden crakcledım acıldı pes crackı bulluyum denıyım bıde

PES2014 crackını bul tekrar oyun dosyasına at duzelir.

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PES2014 crackını bul tekrar oyun dosyasına at duzelir.

bu hataların temel nedeni 3-5 tane cakal grafık kartı antivürüs programı dlll programları ıvırzıvırın hataları o onun dosyasını sıler o onunkını sende gıdersın kaldırısın bırını nete gırersın cozum ararsın download sıtesı 50 tane reklam koyar pc ne toolbar ve cerez bulasır ındırmedıgın program kurulur gıder cerezkaldırıcı alırsın ıvırzıvır en ıyısı Linux windows adama kafayı yedırdır mac kullanmadım lınuxda oyun oynmak zor dıolar işde ama 1 virüs bulamassın kur bı lınux kullan omur boyu cekme windowsun agızkokusunu paso guncelleme gelıyor ulan guncelleme nıye gelır ıyı mal yapmadıgından hatalar ve eksıkler oldugundan Kalıtelı hızmet veren bı yer bulsam basıcam parayı oylebı dunyaya gıdıcem

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Haklısın ben sanal pc mac os denedim harika işletim sistemi . Pc'im el verse hackintosh kuracam ama şuan nafile.