- Reaksiyon puanı
- 16
Yeterli sayıda oynayan varsa bir turnuva düzenleyebiliriz belki. Kendine güvenen var mı? 

fifa13 olsa ingiltere premier ligi oyuncularından kurulu chech li torres li ramires li valencia lı ultimate team kadromla senin karşına çıkardım ama kısmet değilmiş![]()
Pes master league deki kadrom seninkini tokatlar her kulvarda![]()
kadro genişliği,kadrodaki isimler önemli değil.önemli olan teknik direktör. morinho derler bana bu alemde![]()
Hacım benim oyun orjinal de birbirimizi bulmak için bi yöntem var mı fifadaki gibi?
fifa da nasıl bilmiyorum. lobiler var, orada bir oda açıyorsun, rakip o odaya giriyor ve maç başlıyor![]()
Origindeki arkadaşın online menüsünde gözüküyor davet ediyorsun maça. Peste çözememiştim bu işi güncellemeyi bi yapayım yine yazarım bi friendly yaparız.![]()
Gösteri -> Dostuk maçı lobisi(3.sırada) -> TR ile biten server -> orada oda açıyorsun, arkadaşın giriyor maç başlıyor@tambjk nasıl yapacağız şimdi güncellemeyi falan yaptım online giriş de yaptım ama lobiyi nasıl bulacağım?
Gösteri -> Dostuk maçı lobisi(3.sırada) -> TR ile biten server -> orada oda açıyorsun, arkadaşın giriyor maç başlıyor![]()
Müsaitsen bi deneyelim hocam.![]()
@tambjk 4 - 1 @__kadıköyRAP__
Tebrikler hocam denemeyi yaptığımıza göre başka zaman da maç yaparız artık, ama bi golüm gitti duraksadı oyun
Bir de bu çok yavaş ben +2 oynuyorum sen de oynayabilirsen öyle yapalım.
Ben yeşil yada random oynuyorum genelde ama herkes kırmızı yaptığından denedim, olmadı seçenekler arasında sadece yeşil ve random vardı:/+2 bir de kondisyonları yüksek yap herkesin.+2 alışamazsan +1 yapalım orta yol olsun.
Tamam hocam +2 olsun mümkünse.![]()