PES 2013 Demo Çıktı, Hemen İndirin!

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pes akıllanmış biraz ya beğendim ben yalnız pes 2011'deki topa vuruşlar yok ona biraz uyuz oldum ama yinede beğendim süper olucak arkadaşlarla oynayınca :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aynen hocam oyun güzel olmuş
aynen çok güzel

usta pes 2013 demoyu oynadığınızdan eminmisiniz.bu ne abi adam 85 metreden havadan top atıyor.abartmıyorum.keşke videoyaya çekebilseydim.birde sanal zeka denilen şey yok peste.

valla bence şutlar süper ha demodur olur böyle vakalar top kalecinin içinden de geçer kafaya takmamak lazım bence ayrıca kalecilerde gol yemiyor hepsi panter olmuş

AlperSad

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence Fifanın yine gölgesinde kalacak, tam bir fiyasko.(Bide oyunda avantaj anlayışı yok adamınız oynadı anlayışı var avantaj bir iki saniye sürüyo herhalde.)

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
usta pes 2013 demoyu oynadığınızdan eminmisiniz.bu ne abi adam 85 metreden havadan top atıyor.abartmıyorum.keşke videoyaya çekebilseydim.birde sanal zeka denilen şey yok peste.

benim oynadığım maçta denk gelmedi öyle bişi ama bilemiyorum yinede

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Forumun konusu pes 2013 demoyu inceleme görüşlerini aktarma. Fifa oynayanlar gelip buraya yok fifa daha iyi yok fifanın gölgesinde kalacak fln filan gibi yorumlar yapmasınlar. Adam gibi pes 2013 demoyu oynayanlar + ları - leri yorumlasınlar. Fifacılar gitsin fifa oynasınlar.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kaleciler panter olmuş resmen yav sevdim bunu işte ama hala şu şutları düzeltmemişler fifadaki gibi topa sanki balonmuş gibi vuruyor .s ben beğendim yinede

shaky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim sizi mennun etmek nede zor..admlar negüzel yapmışlar süper....dah çok futboldan anlamayanlar konuşuyor..illet oluyorum..oynamayacaksın ozaman abi.. pes 10 numara:))))))))))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pes 2013 güzel olmuş ama 2012 ile aynı gibi şu taraftar sesleri ve maçtaki heyecan olsa kimse fifadan bahsetmez önceleri fifa oynardım ama pes oynadıktan sonra oyunu yönlendirme çevirme defansa karşı açık bulma futbol tadı veriyor.artıları oyuncuları yönlendirme toptaki gerçeklik hissi defans kaleci oynanış eksileri atmosfer ve bu senede galiba lisans sorunu devam etcek

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
pes 13 ü indiriyorum sonra inceleyeceğim

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
beğenmedim hala çok eksiği var,oyuncu yüzleri daha gerçekçi olabilirdi,koşmalar sanki yeni yapılan oyun gibi gerçekçi değil,omuz omuza da gücün tükendiği yerde denge sarsılıp bocalaması güzel,lt ye basıldığında ok çıkması atmanı istediğin yeri göstermesi yani oyuncu olmasa bile pas atabiliyorsun adamın arkasına mesela,ağlar çok gevşek parçalanacak gibi top geldiğinde