• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

PES 2012 Demo Intro Geçme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnLT

Dekan
PES 2012 birinci ve ikinci demoda uzun bir giriş videosu (intro) var ve bu video herhangi bir tuşa basarak geçilmiyor. Çözüm oyunun kurulu olduğu dizindeki img klasörü içerisindeki pes12pv ve pes12ci dosyalarını silmek. Ben silmedim isimlerini değiştirdim. Girişteki video çıkmıyor artık. :)

• C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO2\img
Ejm3C.png

Not: Oyun falan bozulursa benden bilmeyin sorumluluk kabul etmem :mrgreen:

[MENTION=26151]OnLT[/MENTION] kullanıcılardan gelen şikayetler üzerine ikinci demo da düzelteceklerini söylemişlerdi, durmadılar mı sözlerinde?

Yok hayır uzun bir video var yine girişte.

dostum dedigini yaptm ise yaradi cok saol ama benim baska bir sorunum var tam takim secme kismina girerken oyun durduruluyor ve oyundan cikyor

bence siz direk silin fifa 12 demoyu kurun :D

onu da kurdum oynadim onda da gamepad sorunu vardi cozdum ama pes 12 yi de denemek isterim

şimdi deniyorum oyun bozulursa suç hata nevarsa senin du bi deniyim hemen geliyorum :D

edit: hocam çok sağol vallahi oldu off artık oyunun açılmasını beklemek için tuvalete falan gitmicem :D

:thumbup:çok saol kardeş işe yaradı valla beyler adını değiştirin silmeyin