Pes 2011 Konuşalım

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
sabahtan beri oynuyorum doyamadım yahu :D

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
:D golden sonra oyuncuları sen yönetiyorsun, istediğin yöne koştur :D hatta sevinçlerini de sen yapıyorsun..
PES bence 2010 dan sonra çok bi yenilik getirmemiş, oyuncular esnek değil, oynarken kendimi özgür hissetmiyorum bu konuda FIFA 11 çok üstün.. Ben PES'i sildim ne yalan söliyim :D ama hakkını ödeyemem 3-4 sene PES oynadım.

[video=youtube;J9l5lYShQ3A]http://www.youtube.com/watch?v=J9l5lYShQ3A[/video]​

Nasıl yapıyoruz onu ya :D Nasıl kendim sevindiricem :D PC de oynuyorum bu arada

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Nasıl yapıyoruz onu ya :D Nasıl kendim sevindiricem :D PC de oynuyorum bu arada

Golden sonra ok tuşlarıyla oyuncuyu yönlendirebilir. Pas şut vs gibi tuşlarla çeşitli sevinçler oluşturabilirsin. Tutorialda anlatmış zaten.

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Yönlendiriyordumda. Sevinçleri değiştirmeyi bilmiyordum :D

Teşekkürler

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Fifadaki o özellik goal 3te de var:D
Ayrıca pes 2011de çalımlara ve pasa getirdiği yeni sistemle eski klasikliğinden kurtulmuş.
2010daki aptal faul hatasıda giderilmiş.Eğlence yönüde oldukça fazla, gazete kağıdından yapılmış top favorim:DBirde seslerde atarideki bikaç oyunun sesi eklenmiş.Kung fuyu bilirsiniz, oyuna ayrı bi hava katmış:D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
pes bildigin arcade yani...

bu arada pes2011de herkesin övdügü büyük yenilik özgür pas sistemi fifa11de zaten mevcut..controller ayarlarından asisted olan yerleri manuel yapın bitti..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Arcade eski oyunları için geçerli, her geçen sene gerçek futbol simulasyonuna yaklaşıyorlar ama çok eksikleri var.Lisanslar ,stadlar eksik ligler gibi.
Bizim millet standart oyunu daha çok seviyor, arkadaşlarımdan biliyorum yeni oyunu hayatta oynayamazlar.Çünkü ne takım taktiği, ne hucüm taktiği yapıyorlar nede pas alışverişi:)
Bu oyunun bazı oyuncuların hoşuna gitmemesi o yüzden gayet doğal.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
peste fifada kurulu makinede kurulu, pesin yeri ayri yıllardir winnnig, iss, pes adi ne olursa olsun hepsini severek oynadim iyide oynarim her inceliginide bilirim..simdi fifa daha iyi geliyo arada pes aciyorum ayip etmiyim koskoca pes vardir güzel bi yani bi sans daha vereyim diyorum..2 mac yapamiyorum icim daraliyo hep aynı, pas sistemi disinda oda zaten fifadada var..aciyorum yine mecburen fifayi online saatlerce basından kaldirmiyo meret...

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
peste fifada kurulu makinede kurulu, pesin yeri ayri yıllardir winnnig, iss, pes adi ne olursa olsun hepsini severek oynadim iyide oynarim her inceliginide bilirim..simdi fifa daha iyi geliyo arada pes aciyorum ayip etmiyim koskoca pes vardir güzel bi yani bi sans daha vereyim diyorum..2 mac yapamiyorum icim daraliyo hep aynı, pas sistemi disinda oda zaten fifadada var..aciyorum yine mecburen fifayi online saatlerce basından kaldirmiyo meret...

kardeşim boşuna anlatma bizim milletimiz at gözlüğü takıyor =) ben 2 senedir fifa (next-gen olanından bahsediyorum tabi ki) daha güzel derken herkes dalga geçiyordu, şimdi yavaş yavaş vay be fifa neymiş demeye başladılar =) fifa 08 ps3 versiyonu oyna şu anki pes 2011 den daha güzel :D hala git PS3 cafeler de hep PES var.. sadede gelirsek dil dökme bence boşa, ben 2 sene döktüm değişen bişi olmadı =) sen aç fifanın keyfine bak, bir gün onlarda fifa oynayacak, Pes sıkmaya başlayacak merak etme.

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Zevkleri tartışmaya gerek yok bence, bu meretler sonuçta eğlence için varlar. :) Kim hangisinde daha çok eğleniyorsa bırakın devam etsin

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
En azından pes türkçe çıkardı peki ya fifa?

Neyse müktesebatın başlığıda zaten pes 2011 konuşalım.Bir başlık açarız pesle fifayı karşılaştırırız...

bewn bugün aldım ama kopya çünkü o kadar param yok ama fransızca çıktı oyun dil seçeneklerine baktım türkçe yok ne yapabilirm buna

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yakınlarda olan varsa oyunun kurulumunu bana da verebilir mi acaba :confused1:

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bu gün oyun içinde uyarı veren güncelleme paketini kurdum kadrolar güncellendi. fenerbahçe niang,dia gibi yeni transferler geldi. böylece pes'in kronik sorunlarından biri olan takım kadroları sonunu çözüldü. geriye kaldı süper lig ve gelişmiş bir masterlig.

eminim 12 de yaparlar bunlardan birisini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pes 2011 çok güzel bu aralar 5-4 sene bu oyunu oynadım mesela çalım lar yaptım artisik goller attım çok güzel oyun hatta ben selçuk inan burak yılmaz umut bulut bile buldum ve gs nin kadrosunu yaptım çok güzel olmuş bu arada pes oynuyanlara çalım yapmayı söyliyeceğim çalım yapmayı şimdi oyunu açın ana lige girip oyun planına girin aşağıda bağlı çalımlar var oraya tıklayıp ayarlanmış 1 e girin sağ çubukyukarıya girip 1 tane çalım seçin sonra oyunu kapatıp bilgisayarıma girin oyun nerdeyse oraya tıklayın sonra program files yazan yere girip settings e girerek yukarıda klavye yazan yere tıklayıp sağ tarafta r yukarı ok tuşuna s yazın ve oyuna girip antremanı açın ve Q -s yapın ve çalımınız gerçekleşicek

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bence en iyi pes oyunu PES 06 dır ama yenilerden sorarsanız ondan sonra en iyisi PES 11 dir hem grafik olsun hem çalımlar taktikler gerçekten güzel bir oyun olmuş.