Pes 2011 Konuşalım

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Öyle giriş gelişme sonuç bölümü yapmayacağım başlıyorum..

pes 2010 da ''bu kadar gerçekçi olmaz bir oyun'' demiştim pes 2011 de ise ''olurmuş'' dedim.daha gerçekçi .. : )

Pes 2010 da elim top çalma düğmesine basılı kalırdı bir şekilde topu alırdım.Ancak 2011 de bjk barca maçında elim top çalma düğmesine basılı oynadım(çoğunlukla)

sonuç bjk 1 barca 6 aynı maçı tekrar ettim bu kez alamayacağım topa koşmadım ve her rakip atağında uygun oyuncuyu geriye koşturup kademe derinliği sağladım sonuç bjk 2 barca 1

bu iki maçı üst üste oynayarak aradaki farkı çok iyi sezdim.

Fifa 2011 de harika olmuş.onu da oynuyorum.Ancak işi Pes mi Fifa mı durumuna getirmeye gerek yok :)

M.Uzun

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
gerçekten pes 10 serisini bende çok beğenerek oynuyordum ama 11 çıktığında beri :) arkadaşlar yokken bile kendi başıma lig yapıp oynuyorum doyamıyorum oyuna .. oldukça gerçekçi ve mükemmel olmuşki doyamıyor insan :D

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bence de pes bu konuda çok başarılı.

Ancak fifa için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü grafikler hala kötü!

Sizinde dikkatinizi çekmiştir ki fifada gol atınca bütün oyuncular kalenin içine koşmaya devam ediyorlar :w00t:

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bence de pes bu konuda çok başarılı.

Ancak fifa için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü grafikler hala kötü!

Sizinde dikkatinizi çekmiştir ki fifada gol atınca bütün oyuncular kalenin içine koşmaya devam ediyorlar :w00t:
:D golden sonra oyuncuları sen yönetiyorsun, istediğin yöne koştur :D hatta sevinçlerini de sen yapıyorsun..
PES bence 2010 dan sonra çok bi yenilik getirmemiş, oyuncular esnek değil, oynarken kendimi özgür hissetmiyorum bu konuda FIFA 11 çok üstün.. Ben PES'i sildim ne yalan söliyim :D ama hakkını ödeyemem 3-4 sene PES oynadım.

[video=youtube;J9l5lYShQ3A]http://www.youtube.com/watch?v=J9l5lYShQ3A[/video]​

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
hehe haklısın.fifada gol sonrası öyle bir durum var.Fifanın lisanslarını,taraftar tepkisini ,spikerini pesin olumlu yanlarıyla birleştireceksin tadından yenmez bir oyun çıkar ortaya.

PESte ise gol atıyorsun spiker askerlik anısı anlatır gibi.

Ayrıca penaltı atışında kaleciyi yönlendiremedim bir türlü var mı çaresini bilen?(PESTE)

---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:11 ----------

:D golden sonra oyuncuları sen yönetiyorsun, istediğin yöne koştur :D hatta sevinçlerini de sen yapıyorsun..

:mellow: Hönk!!! :)

ciddimisin..ya da şöyle sorayım ''sazan mıyım ben'' ?

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
PES bence 2010 dan sonra çok bi yenilik getirmemiş, oyuncular esnek değil, oynarken kendimi özgür hissetmiyorum bu konuda FIFA 11 çok üstün.. Ben PES'i sildim ne yalan söliyim :D ama hakkını ödeyemem 3-4 sene PES oynadım.

Şut atarken yön tuşuna basmam :)

Şaka bi yana dediğin şeyi anlıyorum fakat bana bug gibi geliyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Pes2011e nasil güzel dediniz anlayamiyorum..oynuyorum sinirlenmekten baska bisi yapamiyorum berbat bi oyun atmosfer,oyuncu hareketleri, spiker, oynanıs, penaltılar, şutlar, grafik herseyiyle rezalet...tamam pas sistemi getirmisler istedigimiz yere pas atabiliyoruz ama hepsi bu..gerisi ayni tas ayni hamam..fifaya laf atmaya gelince herkes ayni seyi söylüyo yok oyuncu kalenin içine giriyomus...kalenin icine girmiyo cevir adami bas tuslara sevinsin.adamlar sevinmeyi bile bze birakmislar özgürlük bu degilde nedir?? pasi istedigin yere atmakmi gerceklik, daha dogrusu atamamakmı? pesin her oyununu oynadim yıllardir pes oynuyorum ondan bu sinirim. Fifa oynuyorum bu sene oyunda kötü bi yan bulamadim...yapmis adamlar..
transferleri bile yapmamis konami ya ayiptir..ibrahimovic hala barcada robinho milanda yok..35 sene oldu galatasaray'da hala carrusca diye oyuncu var. ya bi girin internet sitesine kadrolara bakın cokmu zor.. yemin ediyorum transferleri tamamlamak 1 günlerini alir bu kadarmi zor.zaten oyunda 4 tane lig var bea... ama adamlar niye ugrassın nasilsa her sene sorgusuz sualsiz alıp oynucak adam buluyolar...:sneaky2:

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
OO arkadaş çok kzıgınsın:)

PES e eleştirilerimi de belirttim sonraki mesajımda.Fifa 2011 elma ise pes armuttur. İkiside meyve ama tatları farklı:)

he sen diyorsan ben elmayı seviyorum hiç armut yemem:) ya da diyorsan ki bu seneki armutlar çok tatsız..senin zevkin tabi ki:)

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Pes2011e nasil güzel dediniz anlayamiyorum..oynuyorum sinirlenmekten baska bisi yapamiyorum berbat bi oyun atmosfer,oyuncu hareketleri, spiker, oynanıs, penaltılar, şutlar, grafik herseyiyle rezalet...tamam pas sistemi getirmisler istedigimiz yere pas atabiliyoruz ama hepsi bu..gerisi ayni tas ayni hamam..fifaya laf atmaya gelince herkes ayni seyi söylüyo yok oyuncu kalenin içine giriyomus...kalenin icine girmiyo cevir adami bas tuslara sevinsin.adamlar sevinmeyi bile bze birakmislar özgürlük bu degilde nedir?? pasi istedigin yere atmakmi gerceklik, daha dogrusu atamamakmı? pesin her oyununu oynadim yıllardir pes oynuyorum ondan bu sinirim. Fifa oynuyorum bu sene oyunda kötü bi yan bulamadim...yapmis adamlar..
transferleri bile yapmamis konami ya ayiptir..ibrahimovic hala barcada robinho milanda yok..35 sene oldu galatasaray'da hala carrusca diye oyuncu var. ya bi girin internet sitesine kadrolara bakın cokmu zor.. yemin ediyorum transferleri tamamlamak 1 günlerini alir bu kadarmi zor.zaten oyunda 4 tane lig var bea... ama adamlar niye ugrassın nasilsa her sene sorgusuz sualsiz alıp oynucak adam buluyolar...:sneaky2:

En azından pes türkçe çıkardı peki ya fifa?

Neyse müktesebatın başlığıda zaten pes 2011 konuşalım.Bir başlık açarız pesle fifayı karşılaştırırız...

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben PES11 mükemmel diyorum oynamayı bilmeyen arkadaslar oyunu rezıllık olarak nıtelendryr ama hersey okadar dusunulrk yapılmıskı pes10 alıstık suta nekadar doldurursan okadar sert gıder dıye bu sefer oyle bi olay yok uygun pozısyonda bas suta o sert bı sekılde vuruyo zaten ama sutun yerden mı havadan mı gıdecegıne sen karar verıyosun sutu doldurarak bunu sen ayarlıyrsn adama baskı yapıp top kapmak gıbı bı olay neredyse yok herzaman ttakım oyunu onemlı takımca savunma takımca hucum yaptgında ınannılmaz derece eglencelı oluyr pas trafıgını ıı tutturrsan ozmn karsında rakıp durmaz cunku hersey gercek futbola gore uyarlanmıs oyuncuların ustun yeteneklerı anca 1-1 pozısyonlarda yada uygun pozısyonlarda kendını gosteryr gol atmak artık okadar kolay değil ...

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Neyse müktesebatın başlığıda zaten pes 2011 konuşalım.Bir başlık açarız pesle fifayı karşılaştırırız...

Spikeri Türkçe yapsalar anlarımda menüleri zaten herkes biliyor.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Grafikler kamera açısı her oyuncunun aşırı hızlı olmaları gözüme ilk çarpan olumsuzluklar, oynadıkça daha neler göreceğiz bakalım.Oyunun motoruna ise diyecek laf yok, alışınca pas ve atak organizasyonları çok fena oluyor, birde stratejileri ayarladınmı tamamdır:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
En son 2009da vardı commentary yani yorumcu ayarları,İspanyol, İtalyan, Alman ve Fransız spikeri ayarlayabiliyordun ordan.2010 ve 11 de bu ayarlar oyunda yok.Ama forumda 2010 Türkçe spiker adlı bir başlık vardı, onu indirip 2010da kullanan arkadaşlar varsa ve eğer 2010u kaldırmadılarsa ordakini 2011e atsınlar, muhtemelen çalışır ama denemek gerek

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
tüh ben sildim 2010 u neyse güzel yamalar çıkarsa yamarız pesi:)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

fifa ne mi cikardi sayıyorum..türkiye ligi,türkiye ligindeki bütün takımlarin dogru kadrolari, türk hakemler, türkce stad ici anonslar, türkce tezahuratlar üstelik her takım icin ayri gercek tezahuratlari...daha ne istiyosun onu anlamadim...türkceyide yamayla hallederiz olsun varsin. peste bursapor bile yok türkiye sampiyonu sampiyonlar ligi var bursa yok daha neyi savuuyosunuz..arkadasin biri sacmalamis dostum seni pes diye oynarim sen ekmege agu derken pes oynuyoduk biz. Zaten pesi sevdigim icin böle agir konusuyorum..

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama da atıyorum fransızca dil paketindeki spiker fransızcamı konuşuyor?
Bence oda ingilizcedir?

Hocam Yunan spiker bile var oyunda :) Fransız, Alman vs vs bunların spikerleri var.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bitmedi bu arcade simulation tartışması.

eğer oyunda derinlik istiyorsanız pes oynarsınız. saha içinde en çok hareket özgürlüğü pes'de.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama da atıyorum fransızca dil paketindeki spiker fransızcamı konuşuyor?
Bence oda ingilizcedir?
fransizda dil paketinde fransizca alman dil paketinde almanca spiker mevcut..sadece türkce dil paketinde türkce spiker yok.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
bitmedi bu arcade simulation tartışması.

eğer oyunda derinlik istiyorsanız pes oynarsınız. saha içinde en çok hareket özgürlüğü pes'de.

Arkadaşım bişi yazmıyım tartışma uzamasın diye dedim ama dayanamadım, senin FIFA 11 oynamadığın çok açık, Lütfen tabularını yık ve bir kez de olsa FIFA oynamayı dene.. Fazla tartışma uzamasın diye bir daha yazmayacağım nede olsa "PES 2011 Konuşalım" başlığı altındayız.. Ki bence konuşulacak birşeyi yok :D

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
O zaman fifa 2011 konuşalım başlığınıda açayım:))

alemsiniz arkadaşlar hatta alemiz:)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
2010 oyunları içi pc de pes
konsolda fifa idi
bu sene denemedim

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Arkadaşım bişi yazmıyım tartışma uzamasın diye dedim ama dayanamadım, senin FIFA 11 oynamadığın çok açık, Lütfen tabularını yık ve bir kez de olsa FIFA oynamayı dene.. Fazla tartışma uzamasın diye bir daha yazmayacağım nede olsa "PES 2011 Konuşalım" başlığı altındayız.. Ki bence konuşulacak birşeyi yok :D

hay agzini öpiyim önce bi oynayin be kardesim..demolariyla beraber 15 eylülden beri ikisinide oynuyorum pes sinifta kaldi diyorum...

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu 2011de kaleciyi kendim kontrol edemiyorum kafasına göre çıkıyor bunu nasıl halledebilirim?

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ben de sordum bunu penaltıda uçamıyorum bi türlü..ancak penaltı kullanma işini çözdüm inat ettim sebat etitm öğrendim:)))

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
[video=youtube;ue6KSFJns2E]http://www.youtube.com/watch?v=ue6KSFJns2E[/video]

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
birisi beşiktaşı anlatabilirmi pes 11 de :) .kadrosunda kimler var.güçleri nekadar... çok merak ettim.bilgisayarım kaldırmıyacağı içinde alamıyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
besiktasin formasi bile yok peste :S

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
birisi beşiktaşı anlatabilirmi pes 11 de :) .kadrosunda kimler var.güçleri nekadar... çok merak ettim.bilgisayarım kaldırmıyacağı içinde alamıyorum.

Merak ediyorsan videoyu izle

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:31 ----------

[video=youtube;-OqXf5ICRQk]http://www.youtube.com/watch?v=-OqXf5ICRQk[/video]