Performans Notebook/Dizustu Oneri ve VENOM

aborden

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar, uzun zamandir hem yuksek performansi ile beni tatmin edecek hem de yanimda tasimak istedigim zaman zorlanmayacagim bir performas laptop ariyorum.

Yazilimla ugrasiyorum, ayni zamanda grafik & tasarim ile bazi projelerim oluyor ve autocad tarzi programlar da kullaniyorum, tabi madem iyi bir laptop aliyoruz oyunlari da en iyi sekilde oynatmali tabi ki degil mi ? Masaustu bilgisayar olunca guclu sistem kolay fakat konu laptop olunca bu tarz bir laptop bulmak zor oluyor…
s1.gif

Baya arastirdim Turkiye’de de bilinen bir kac pahali marka disinda Avustralya’dan bir yuksek performans laptop markasi buldum VENOM, suana kadar PC & Tech dergisinde 5 yildiz alan tek performans laptop olmus. (asagida derginin resimlerini koydum)

Cok yakin zamanda bir arkadasim Avustralya’ya gidecek ona bu laptoplardan siparis vermeyi dusunuyorum kendim icin farkli tarz urunleri seviyorum ve gordugum kadariyla Venomlar cok basarili fakat maalesef sadece Avustralya’da hizmet veriyorlar.

Istedigim model ve ozellikleri asagida. Yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar..
s8.gif

Venom BlackBook® 15 S Pro

Islemci: Intel® Core™ i7-4700MQ Processor (6M Cache, up to 3.40 GHz)
RAM: Corsair Vengence 8GB (1x8GB) DDR3 1600MHz HDD: 1TB HDD
EKRAN KARTI: GeForce GTX 765M 2GB DDR5 VRAM
Isletim Sistemi: Windows 8
Ekran: 15.6"FHD (1920x1080) Venom Vision Anti Glare Display, built in touch pad with multi-gesture and scrolling function
Ses: High Definition Audio, Built in microphone, Built in two 2W Onkyo speakers, Sound BlasterTM Cinema headphone, microphone, Line-in jack, S/PDIF Digitil Output
Baglanti/Network: Intel® Centrino® Advanced-N 6235, Dual Band, Widi Support, Built in 10/100/1000Mb Base-TX Ethernet LAN, Bluetooth 4.0 combo
USB 3.0 / SATA/e-SATA: 1 x USB 2.0 port, 2 x USB 3.0 ports (1 x powered USB port, AC/DC), 1 x eSATA / USB 3.0 Combo 1 x HDMI output port (with HDCP), 1 x external VGA port, 1 x Headphone jack, 1 x Microphone jack, 1 x Line-in jack, 1 X S/PDIF Output Jack 1 x RJ-45 LAN port, 1 x DC-in jack
SD / Mini –SD 9-in-1 Push-Push Card reader - MMC / RSMMC, SD / mini SD / SDHC / SDXC / MS / MS Pro / MS Duo
Webcam: 2.0M HD Video Camera
Klavye: Illuminated keyboard
Surucu: Blu-Ray Writer
Batarya Suresi: Removable 8 cells Smart Lithium-Ion battery pack, 76.96WH - 5 Hour battery Life
Agirlik: 2.7kg, including 76.96WH battery

1098051_249449215214079_1189435408_n.jpg

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Oldukça başarılı bir model olmuş. Pişman olmazsın.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
17 inç ekranlı olanı alırsan rahat edersin. 15 bana küçük geliyor. Ayrıca 17 de ekran kartını sen seçebiliyorsun galiba. Daha da iyi bir ekran kartı alırsan bi kere almış olursun. Malum buralarda pahalı. Monster bilgisayar ile fiyat karşılaştırır mısın benzer iki üründe

aborden

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
17 inç ekranlı olanı alırsan rahat edersin. 15 bana küçük geliyor. Ayrıca 17 de ekran kartını sen seçebiliyorsun galiba. Daha da iyi bir ekran kartı alırsan bi kere almış olursun. Malum buralarda pahalı. Monster bilgisayar ile fiyat karşılaştırır mısın benzer iki üründe

Evet Venom urunleri fiyat acisindan onde fiyatin yaninda genel kullanim icin de uygun gozukuyor.

Samsung Chronos gaming serisine baktınız mı?

Chronos'u suan inceledim aklimda yoktu fakat ozellikler acisindan daha dusuk kaliyor fiyatina gore.

Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar.. Onerilerinizi ve Venom ile ilgili dusuncelerinizi her zaman bekliyorum...

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tasarım olarak fail. 4.000 $ yaklaşık 8,7 bin tl buna vereceğine bence monster, msi vs. iş workstationlarına bak

aborden

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Tasarım olarak fail. 4.000 $ yaklaşık 8,7 bin tl buna vereceğine bence monster, msi vs. iş workstationlarına bak

Tasarimi farkli benim hosuma gitti acikcasi, bu arada fiyat benim istedigim model icin 2.700 USD civari 4000 olan 17 inch versiyonu. Fiyat olarak tatmin edici

MSİ GS70. Dünyanın en ince ve en hafif oyun laptopu. Youtube da türkçe incelemeleri mevcut. Bir bak istersen.

Evet inceledim guzel bir laptop MSI kaliteli urunler uretiyor tabi ki, fakat ben farkliliktan yana tercihimi kullanip hem genel kullanim hem de profosyonel kullanim icin VENOM 15 PRO S'i secicem gibi gorunuyor.

Urune kavustuktan sonra izlenimlerimi aktaririm. Yorumlar icin tesekkurler.