Pereira: Seneye şampiyonluk ihtimalimiz daha yüksek

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'i ilk sezonunda iyi tanıdığını, gelecek sezon şampiyonluk ihtimallerinin daha yüksek olacağını ifade etti.

600vitor_B8M64.jpg


Vitor Pereira, Ülker Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu sezon takımı adına şu ana kadar oluşan tablodan memnun olmadığını belirtti.

Fenerbahçe tarihinin en fazla para harcanan kadrosuyla şampiyon olamadığı ifade edilerek yöneltilen, istifa edip etmeyeceği ve kendisini başarılı bulup bulmadığı sorularını cevaplayan Pereira, şunları söyledi:

"Geleceğimle ilgili bir şey konuşacaksam sadece başkanla konuşurum. Bu sezon ilk yılımdı. Kolay bir ligde mücadele etmiyoruz. Genel tablodan tabii ki memnun değilim. Hedefimize ulaşamadık. Ben ikincilikle mutlu olacak bir teknik direktör değilim. Şampiyonluk hedefimizden uzak kaldık. Bazı hataları düzeltmemiz gerekiyor. Bu kulüpte olmaktan gurur duyuyorum. Buraya geldiğimde 2 yıllık bir sözleşme imzaladım. İnanıyorum ki şu anda ligi çok daha iyi tanıyorum. Seneye şampiyonluk ihtimalimiz çok daha yüksek olacaktır. Bu ligi de tanımamla beraber. Bu konuyu ne sizle konuşurum ne basından başka arkadaşlarla ne dışarıdan başka biriyle. Sadece büyük başkanımızla ve yönetim kuruluyla konuşurum."

Ligde geçen hafta aldıkları Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından bu maça çıkmanın zor olduğunu dile getiren Pereira, mücadeleyi ise şöyle değerlendirdi:

"Şampiyonluğu kaybettikten sonra doğal olarak bir sonraki maç takımınız üzgün oluyor ve kafa olarak kuvvetli olamıyorsunuz. İstediğimiz sertlikte değildik. Hepimiz hedefimizden koptuğumuzu hissettik ve bu düşüncenin ardından böyle bir oyun ortaya çıktı. Yine de 3 puanla ayrılmayı bildik. Sadece birkaç gün sonra bizi bekleyen bir kupa finali var. Taraftarlarımız en azından bu sezonu bir kupayla kapatmayı hak ediyor. Başkanımız, yönetim kurulumuz, bu kulüp en azından bir kupanın mutluluğunu yaşamayı hak ediyor. Bu depresif görüntüyle devam etmemeliyiz. Benim önümüzdeki günlerde odak noktam bu olacak."

NTV Spor
 

Sercan40

Profesör
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,722
Reaksiyon puanı
372
Puanları
83
Yaş
32
Kesin gönderilecek Fenerbahçe tazminatının çok olmasına bakmaz kimleri yolladı sen mi kalacan eeyyyyy Pereira...
 

Elusive

Dekan
Katılım
2 Eylül 2012
Mesajlar
8,627
Reaksiyon puanı
260
Puanları
63
Valla kim gelirse gelsin futboldan soğudum şu ülkede. Kaçan şampiyonluğa gram üzülmedim seneye de şampiyon olsak gram sevinirim gibi gelmiyor. Ligin kalitesi sıfır, kavga gürültü çirkeflik terörizm her türlü halt var, medeniyet istiyorum azcık da maalesef çok şey istiyorum.
 

michuozawa

Guru
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
493
Puanları
83
sen seneye varsan biz yokuz beceriksiz.
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,324
Puanları
113
Çok da fena bir hoca değil Pereira aslında, sanırım işine biraz fazla karışıldı. Bazı futbolcuların ona ihanet ettiğini düşünüyorum, ayrıca Aziz Yıldırım baskısını her hoca kolay kolay kaldıramaz. İşine karışılmaksızın seneye bir fırsat verilirse şampiyon olunacağına inanıyorum. Hem Türkiyeyi çok daha iyi tanımış biri olarak daha avantajlı olacaktır.
 
Üst