Penis bankasından penis alan kadın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eF.E
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yaw Benim bi Önerim Var Bunlara Madem Çok Meraklılar Penise ONları Somoliye zencilerin arasına yollayalım bidaha onun adını ağılzarına almazlar:):):)

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kızlardaki bilgi, birikim, kültür, vizyon ;

Mehmet Ali Erbil, kızlardaki "potansiyeli" fark etmiş olmalı ki, alıp, programına çıkartmış.
Kızlarda öyle bir yetenek (!) var ki, ülkenin en önde gelen mizah yazarları kafa kafaya verseler böyle komik bir program metni yazamazlar.
Ceyda diyor ki, "Evde hayvan beslenmez. Öyle kedi, köpek, kuş, balık, timsah beslememek lazım. İlle de bir şey besleyecekseniz, bebek besleyin..."
Mehmet Ali soruyor: "Ak akçe kara gün içindir ne demek?" Esra yanıtlıyor: "Yani kara para aklamayın diyor herhalde..." Aman ki ne aman... Kızlardaki bilgi, birikim, kültür, vizyon (!) karşısında Mehmet Ali karnını tutarak yerlere atıyor kendini.
Ülke ismi sorusunda EST..YA harfleri çıkmış. Bizim kızlar doğru yanıtı bulmak için kıvranıyor: "Esterya?.. Yok, yok Estinya... Estilya... Hah tamam buldum, Estopya..." Ceyda "Ş" harfini telaffuz edecek ya, "Şivava'nın Ş'si" diyor... "Ş" denilince kızın aklına ilk gelen, sosyetik köpek cinsi...
Mehmet Ali madeni bulmuş, kazmaya devam ediyor: "Damlaya damlaya göl olur ne demek?" Esra "İyi bir şey valla" diyor, "Yani göller, denizler iyidir. Ben çok severim denizi. Yaz geliyor, denize gireriz ne güzel..."
Ceyda yeni bir harf söyleyecek. "Hemsinin H'si" diyor. Mehmet Ali neden sonra kızın "Hamsi" demeye çalıştığını anlıyor ve espriyi patlatıyor: "Sayın seyirciler siz bilmezsiniz hamsinin kibarına hemsi derler..."
Mehmet Ali "Tebrik ederim Ceyda" diyor, Ceyda "Rica ederim" diye karşılık veriyor, sonra düzeltiyor: "Ay pardon, teşekkür ederim..."
Acaba bu kızlar gerçekten bu kadar saf mı, yoksa ekranda şöhrete uzanan en kestirme yollardan biri olarak "salağa yatmayı" mı tercih etmişler? Her ne olursa olsun, aklı olan talk show'cu, bu iki kardeşi ekrana çıkartıp, reytingin dibine vurur.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bizim okulda 2. sınıfta genitoüriner sistem dersnde öğretiyolar penis sperm ayrımını tavsiye ederim katılsnlar

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Taklit yapamacak kadar gerçek bunlar. Sadece şuursuzca konuşuyorlar şuurlu yaşamıyorlar. Kabahat bunlarda değil. bunları bu konuma getirenlerde....

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar uzatmayın konuyu terbiye sınırlarını aşamayalım lütfen..

Senin benim sayemde bunun gibi insanlar televizyona çıkıyorlar böyle saçma salak konuşuyorlar.

Terbiye sınırlarını aşmayın.

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Anıl bence raporladığım mesajları sil bu foruma yakışmayan mesajlar...!

Sbahtan beri sabır sabır ama bi yere kadar konu uzadıkça uzadı...!

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sen ikinci sınıftamı öğrendin bunu yanii:D:D
allahın şapşallarına genitoüriner sistem diyosun tıp okulu diyosun bence sen dinlen biraz

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
benm msjlarım silinmiş ama alıntı yapıldığı için gene de okunuyor

onları da silseydiniz bari

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bahsi geçen iki kız kardeşi, Güngören Bağcılar organize sanayi sitesinde pasaportsuz vizesiz kaçak çalışan Rumen işçilerle 10 gün boyunca aynı odaya kapatın sonra beni arayın.
...
Ayrıca bu ablalar, bence oldukça zeki insanlar, tek sermayeleri salağa yatmak.

deephell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizler yorum yapmaya devam ettikçe onların tek gecelik fiyatlarını da artırmış oluyoruz

DUNADUNA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunlar aptal ayagına yatıp rayting almaya çalışıyorlar.tabi basınımız ve insanlarımız okadar basit ki bunlara ortam hazırlayıp tv ye çıkartıyorlar.ilgilenmeyin bakalım ne hale düşecekler.yapmayın arkadaşlar okumayın izlemeyin bu salakları............kendi kendilerine yok olacaklardır emin olun.....