PELLİCEL PİNG SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lerwy@root

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
öncelikle herkese selamlar. hemen hemen Yeni yeni piyasa cıkmıs olan pelicell adlı internet operatorunu kullanıyorum. 59 TL ye 16mpbs download ve 5 mbps upload saglıyor digerlerine gore harika sayılar bunlar. başlayalı 3 ay falan oldu memnundum oncelerde hiçbi sorun yoktu fakat gectigimiz hafta itibari ile başlayan duşuk performans ve yuksek ping sorunları var. müşteri hizmetlerni defalarca aradım ya numara düşmedi yada halledilcek denip herhangi bişey olmadı. Sorunumun asıl problemi şu ki akşam 20:00 civarı oncesi nerdeyse hiç sorun yok tam kuvvetinde kullanıyorum 20:00 olunca biraz vakit gecince performans dusuyor örn: Lolde 20 ms alırken 200 350 den dusmuyor veya 5mbps download a kadar düşüyor. Evdeki tüm cihazlarla baglantıyı kesip sadece telefonumdan hız testini yaptım hemen hemen aynı yani yuksek. bu tarz işlerden pek anlamam dns denen şeyin degiştirilmesine gerek var (telefon ile talep edip) yoksa modemimin internet uzerindeki ayarlarıyla değişiklik yapmam yetiyormu. lutfen bilir kişiler yazsın boş boş yorum atmayın thx. /modem marka tenda wireless N300

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
8 -) Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar büyük harfle başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılmalıdır. (Tamamı büyük olarak açılan başlıklar bölüm moderatörlerimiz tarafından kaldırılacaktır yada kilitlenecektir.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...