Peki Webhead giderse ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
6,371
Webhead yok ve şimdiden sıkıldım. Genelde telefon önerisi olan konularda konuşurduk, sohbet ederdik veya bir konuyu tartışırdık.

Reaksiyon puanı
6,371
Dünden beri aşırı sıkıldım. Ve bunu her sıkıldığımda yazacağım. Çünkü sıkıldığımda webhead ile sohbet edince geçiyordu. Sohbeti güzeldi. VE ÇOK SIKILDIM.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Webhead güzel bir arkadaşımızdı......
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banı ne zaman kalkıyor????

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
iPhone 5S kullanıp memnun kalmamış bu yüzden iPhone 11 , 11 Pro Max gibi cihazları kötülüyordu. Neden deyince de 5S kullandım Apple beğenmiyorum diyordu. Yine de severdim kendisini :D
Ayrıca S ve Note serisinden başka Samsung alınmaz derdi her zaman. iyi çocuktu. Hem de Mi9T si vardı. Ve 5 yıl 5s kullanmıştı. Bir de imkanı olsa Oneplus deneyimleyecekti ? iyi çocuktu...

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
iPhone 5S kullanıp memnun kalmamış bu yüzden iPhone 11 , 11 Pro Max gibi cihazları kötülüyordu. Neden deyince de 5S kullandım Apple beğenmiyorum diyordu. Yine de severdim kendisini :D
5s benim ilk ve son İPhone'um ben 5s'i 3 sene severek kullandım ama 3.senenin sonlarında ben sıkıldım telefon bana hiçbir yönden yetmiyordu o zamanlar 7'ye geçmek istiyordum şartlar izin vermedi
Ben 11 Pro kullanmak isterdim ama ihtiyacım yok çünkü ben bir iş adamı teknoloji editörü veya içerik üreticisi değilim ve sırf bir işletim sistemi için o kadar para vermem bu sadece İPhone için değil Android telefonlar için de geçerli ben max 3000 tl veririm daha da yukarıya çıkmam kimse kusura bakmasın hiçbir telefon 6-7 hatta 10 bin gibi rakamları hak etmiyor
Apple beğenmiyorum demedim İPhone beğenmiyorum dedim
5 sene boyunca aynı telefonu kullanırsan sıkılırsın ben bunu anladım
Hocam telefon önerilerinde İPhone önerdiğim de oluyor kötülüyor falan yakışmıyor :D kötülüyor olsaydım her konuda İPhone'a sallardım o zaman Android fanboydan bir farkım kalmazdı
Ayrıca bu konu artık cidden kabak tadı vermeye başladım ben 5s maceramı geride bıraktım artık düşünmek istemiyorum önüme bakmak istiyorum şu aptal konuyu da gün yüzüne çıkarmayın sizde cidden yeter artık

Hocam beni bu kadar çok mu özlediniz foruma bir girdim benim adıma konu açacağınız aklımın ucundan bile geçmiyordu cidden beni bu kadar çok mu seviyorsunuz ? :D

Birazcık sert konuştuğu konu onunla mı ilgiliydi yoksa :D

Kalktı bile ?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
8,192
5s benim ilk ve son İPhone'um ben 5s'i 3 sene severek kullandım ama 3.senenin sonlarında ben sıkıldım telefon bana hiçbir yönden yetmiyordu o zamanlar 7'ye geçmek istiyordum şartlar izin vermedi
Ben 11 Pro kullanmak isterdim ama ihtiyacım yok çünkü ben bir iş adamı teknoloji editörü veya içerik üreticisi değilim ve sırf bir işletim sistemi için o kadar para vermem bu sadece İPhone için değil Android telefonlar için de geçerli ben max 3000 tl veririm daha da yukarıya çıkmam kimse kusura bakmasın hiçbir telefon 6-7 hatta 10 bin gibi rakamları hak etmiyor
Apple beğenmiyorum demedim İPhone beğenmiyorum dedim
5 sene boyunca aynı telefonu kullanırsan sıkılırsın ben bunu anladım
Hocam telefon önerilerinde İPhone önerdiğim de oluyor kötülüyor falan yakışmıyor :D kötülüyor olsaydım her konuda İPhone'a sallardım o zaman Android fanboydan bir farkım kalmazdı
Ayrıca bu konu artık cidden kabak tadı vermeye başladım ben 5s maceramı geride bıraktım artık düşünmek istemiyorum önüme bakmak istiyorum şu aptal konuyu da gün yüzüne çıkarmayın sizde cidden yeter artık
Siz iPhone konularında 5S konusu sürekli açıyorsunuz ne zaman açmayı bırakırsınız o zaman bizde bırakırız. 5S kullandım hikayenize her gönderide başlamanızdan da tek bıkan ben değilim yorumdaki etkileşimden anlaşılacağı üzere.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Siz iPhone konularında 5S konusu sürekli açıyorsunuz ne zaman açmayı bırakırsınız o zaman bizde bırakırız. 5S kullandım hikayenize her gönderide başlamanızdan da tek bıkan ben değilim yorumdaki etkileşimden anlaşılacağı üzere.
Ben sırf muhabbet olsun diye açıyorum yoksa durduk yere açmam
Bugünden itibaren açmayı bırakıyorum sizde gün yüzüne çıkarmayı bırakın o zaman kıssasa kıssas hesabı

@Toprak_Kokusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...