Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,371
@Webhead giderse ne olur?
Anlayamadım dostum?@Webhead giderse ne olur?
@Webhead banlandı galiba. Üzüldüm. Konularda sohbet etmesi güzel biriydi. Sahi neden banlandı (Yanlış anlamayın, sadece merak ettim)?Anlayamadım dostum?
Birazcık sert konuşmuştu sanırım bir konuda.@Webhead banlandı galiba. Üzüldüm. Konularda sohbet etmesi güzel biriydi. Sahi neden banlandı (Yanlış anlamayın, sadece merak ettim)?
Anladım, teşekkürler.Birazcık sert konuşmuştu sanırım bir konuda.
forum.shiftdelete.net
Ne demek, rica ederim.Anladım, teşekkürler.
Birazcık sert konuştuğu konu onunla mı ilgiliydi yoksaiPhone 5S kullanıp memnun kalmamış bu yüzden iPhone 11 , 11 Pro Max gibi cihazları kötülüyordu. Neden deyince de 5S kullandım Apple beğenmiyorum diyordu. Yine de severdim kendisini![]()
Bilmiyorum forumda 5 6 gün aktif olamadım konuları kaçırmış olabilirimBirazcık sert konuştuğu konu onunla mı ilgiliydi yoksa![]()
Ayrıca S ve Note serisinden başka Samsung alınmaz derdi her zaman. iyi çocuktu. Hem de Mi9T si vardı. Ve 5 yıl 5s kullanmıştı. Bir de imkanı olsa Oneplus deneyimleyecekti ? iyi çocuktu...iPhone 5S kullanıp memnun kalmamış bu yüzden iPhone 11 , 11 Pro Max gibi cihazları kötülüyordu. Neden deyince de 5S kullandım Apple beğenmiyorum diyordu. Yine de severdim kendisini![]()
5s benim ilk ve son İPhone'um ben 5s'i 3 sene severek kullandım ama 3.senenin sonlarında ben sıkıldım telefon bana hiçbir yönden yetmiyordu o zamanlar 7'ye geçmek istiyordum şartlar izin vermediiPhone 5S kullanıp memnun kalmamış bu yüzden iPhone 11 , 11 Pro Max gibi cihazları kötülüyordu. Neden deyince de 5S kullandım Apple beğenmiyorum diyordu. Yine de severdim kendisini![]()
Hocam beni bu kadar çok mu özlediniz foruma bir girdim benim adıma konu açacağınız aklımın ucundan bile geçmiyordu cidden beni bu kadar çok mu seviyorsunuz ?Webhead güzel bir arkadaşımızdı......
Mesaj otomatik birleştirildi:
Banı ne zaman kalkıyor????
Birazcık sert konuştuğu konu onunla mı ilgiliydi yoksa![]()
Kalktı bile ?Webhead güzel bir arkadaşımızdı......
Mesaj otomatik birleştirildi:
Banı ne zaman kalkıyor????
Siz iPhone konularında 5S konusu sürekli açıyorsunuz ne zaman açmayı bırakırsınız o zaman bizde bırakırız. 5S kullandım hikayenize her gönderide başlamanızdan da tek bıkan ben değilim yorumdaki etkileşimden anlaşılacağı üzere.5s benim ilk ve son İPhone'um ben 5s'i 3 sene severek kullandım ama 3.senenin sonlarında ben sıkıldım telefon bana hiçbir yönden yetmiyordu o zamanlar 7'ye geçmek istiyordum şartlar izin vermedi
Ben 11 Pro kullanmak isterdim ama ihtiyacım yok çünkü ben bir iş adamı teknoloji editörü veya içerik üreticisi değilim ve sırf bir işletim sistemi için o kadar para vermem bu sadece İPhone için değil Android telefonlar için de geçerli ben max 3000 tl veririm daha da yukarıya çıkmam kimse kusura bakmasın hiçbir telefon 6-7 hatta 10 bin gibi rakamları hak etmiyor
Apple beğenmiyorum demedim İPhone beğenmiyorum dedim
5 sene boyunca aynı telefonu kullanırsan sıkılırsın ben bunu anladım
Hocam telefon önerilerinde İPhone önerdiğim de oluyor kötülüyor falan yakışmıyorkötülüyor olsaydım her konuda İPhone'a sallardım o zaman Android fanboydan bir farkım kalmazdı
Ayrıca bu konu artık cidden kabak tadı vermeye başladım ben 5s maceramı geride bıraktım artık düşünmek istemiyorum önüme bakmak istiyorum şu aptal konuyu da gün yüzüne çıkarmayın sizde cidden yeter artık
Ben sırf muhabbet olsun diye açıyorum yoksa durduk yere açmamSiz iPhone konularında 5S konusu sürekli açıyorsunuz ne zaman açmayı bırakırsınız o zaman bizde bırakırız. 5S kullandım hikayenize her gönderide başlamanızdan da tek bıkan ben değilim yorumdaki etkileşimden anlaşılacağı üzere.