Peker Pekmez Yahşi Cazibe'den ayrıldı! Ejder ve Fakriye Taşkın geldi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu akşam oynayan 35. bölümde Peker Pekmez'in Siirt'e tayini çıkıp taşındılar.

Peker Pekmez ve ailesi böylece diziye veda etmiş oldular.

İlerleyen bölümlerde diziye yeni karakterler katılıyor: Ejder Taşkın ve Fakriye Taşkın.

Ejder Taşkın'ı Sinan Çalışkanoğlu, Fakriye Taşkın'ı ise Şeyla Halis canlandıracak...

n3aohu.jpg

SDN

Peker Açıkalın’ın “Yahşi Cazibe” dizisinden ani ayrılışı başta rol arkadaşları olmak üzere tüm hayranlarını şoke etti.

939_9873a.jpg

Peker Açıkalın’ın “Yahşi Cazibe” dizisinden ani ayrılışı başta rol arkadaşları olmak üzere tüm hayranlarını şoke etti. Ünlü oyuncu diziden ayrılma nedeni hakkında konuşmazken yapımcı şirket Süreç Film konuyu mahkemeye taşıdı. Açıkalın’ın sözleşmesine aykırı hareket ettiğini belirten yapımcı Ali Gündoğdu ünlü avukat Aydın Kurban aracılığıyla İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi’nde hukuki işlemleri başlattı. Açıkalın’a 150 bin dolarlık (240 bin TL) tazminat davası açan Süreç Film, dizinin bu ani ayrılıkla beraber görebileceği zararın teminini de yine oyuncudan talep etti.

‘Beni artık yok sayın’

Sözleşmesinde yer alan “Dizinin çekimlerini aksatmama ve tüm bölümlerin çekimlerine katılma” maddesini ihlal eden Açıkalın’ın dizinin yayınlanan son iki bölümün çekimlerine katılmadığı öğrenildi. Açıkalın’ın dizinin yönetmenine ‘Beni yok sayın, diziden ayrılıyorum’ dedikten sonra yapım şirketine de “Hesabımı kesin, bundan sonra ben yokum” dediği öne sürüldü. Peker Açıkalın daha önce de Gaffur karakterini canlandırdığı ‘Avrupa Yakası’ dizisini zirvede olduğu dönemde bırakarak yapımcısı Sinan Çetin’i zor durumda bırakmıştı.

Eşi ve kızını da işsiz bıraktı

Peker Açıkalın’ın bu kararıyla birlikte onun canlandırdığı Komiser Peker Pekmez karekterinin Siirt’e tayini çıktı. Dizinin son bölümünde ailesiyle birlikte apartmandan taşındı. Senaryodaki bu değişiklikle birlikte Açıkalın’ın eşini canlandıran Selda Özbek Orpak ile kızı rolündeki Canan Maktal işsiz kaldı.

Milliyet

Yahşi Cazibe' dizisinde 'Peker Pekmez' karakterini canlandıran Peker Açıkalın, diziden ani ayrılışının nedenini açıkladı.

Yapımcının teklifini başrol oynayacağı için kabul ettiğini belirten Açıkalın, "Oynadığım karakterin etkisi bir süre sonra azaltıldı. Düşüncemi söyledim, bir şeyin değişmediğini görünce de ayrıldım.

Her şey para değildir, para için ikinci rollerin adamı olmam, olursam kendime saygım kalmaz. Kimseyle kavgalı değilim." diye konuştu.

Medyafaresi

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Ama olmaz ki, şimdi izlemeye başlıyordum :D

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Terfiyi almış yaniiiiiiiiii güzel menun oldum yeni mesleğe hayırlı uğu:clap:rlu olsun

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Siirt'in bir köyüne trafik polisi olarak atandı ne terfisi? :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Terfi almadı, adamı sürdüler. :)

Evi filan da boşalttılar ciddi ciddi gittiler. Erdo'nun arkadaşlarından biri de çekyatın içinde gitti hatta. :D

Ahırda kalıyormuş orada Peker'e yakalanmamak için. :)

Açıklama gelir mutlaka.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Dizi Peker Pekmez'in sahte evliliği ifşa etmesi üzerine kurulu değil miydi ben mi yanlış biliyorum senaryo nasıl ilerleyecek ki :)

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bence çok isapetli bir karar tabiri caizse çok aptalca bir tiplemeydi :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
yahsicazibeyeni.jpg

Yahşi Cazibe dizisinde büyük şok! Yahşi Cazibe dizisinin son bölümünde Peker Pekmez buhar olup uçtu.

atv'de ekrana gelen ve izleyicilerin bir hayli tutkunu olduğu Yahşi Cazibe dizisinin 5 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümünde Peker Pekmez karakteri ortalıkta gözükmedi.

Peker Açıkalın'ın canlandırdığı karakterin eşi ve kızı Siirt'e tayinlerinin çıktığını söyleyip bir anda taşınıp gitti. Peker Pekmez ile dizinin son bölümünde ortalıkta hiç gözükmedi.

Dizide Hakan Yılmaz'ın canlandırdığı Kemal karakteri bunun Peker Pekmez'in bir oyunu olabileceği imaları yaptıktan sonra belki 1-2 ay sonra dönebileceğine dair imalı ifadeler kullandı.

Yahşi Cazibe dizisinin fanatikleri diziyi sürükleyen karekterlerden birisi olan Peker Pekmez'in akıbetini merak içinde..

Şayet Peker Açıkalın diziden ayrılırsa Yahşi Cazibe'nin kanadı kırılmış olacak. Zira, Peker Pekmez karakteri ve onun bu evliliğin sahte olduğu kanıtlama çabaları diziyi sürükleyen ana temaların başında geliyordu.

Televizyon Gazetesi

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yaa tamamda böyle bi sahte evlilik nereye kadar giderde???.. Ya tam evlenirsin yada aynı evde filan... Mesela gerçek hayatta bekar bi erkeğin evine genç bi kızı koyun bakalım kaç gün bakire kalacak o kız...:D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
GaniMujde Gani Müjde
Bu tür uzun soluklu dizilerde nöbet değişiklikleri olur arada bir.Emeği geçen sevgili arkadaşlarımızı asla unutmayacağız.

GaniMujde Gani Müjde
Yahşi Cazibe'de Ejder Taşkın ve Fakriye Taşkın'ı çok seveceksiniz

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İşte Ejder Taşkın ve Fakriye Taşkın İlk Kez Bizde…

Ejder Taşkın (Sinan Çalışkanoğlu) ve Fakriye Taşkın (Şeyla Halis)…Haftaya bizlerle olacaklar.

11539_11-199x300.jpg
41589_47330434758_8124921_n1.jpg

Sinan Çalışkanoğlu, (Doğum :26 Ocak 1978) yılında İstanbul’da doğmuştur. Sinema, tiyatro, reklam ve dizi oyuncusudur. Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı. Birçok tiyatro oyununda, dizide, sinema filminde ve reklamda oynamıştır. Atv‘de yayınlanan başrolünde Sinem Kobal’ın oynadığı Selena adlı bir bilim kurgu dizisinde Hades adlı bir karakteri oynamıştır. 2 Eylül 2007 yılında oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu ile evlenmiştir.
Oynadığı Tiyatro Oyunları
* Rüzgarla Yarışan Tay
* Kısasa Kısas
* Bir Tebessüm
* Bekleme Odası
* Döne Döne
* Ayşegül Hindistanda
Oynadığı Reklamlar
* Garanti Bankası
* Ülker
* Opet
* Ace
* Biskrem
Oynadığı Diziler
* En Son Babalar Duyar (Konuk Oyuncu) 2002
* Sırlar Dünyası 2002
* Bir İstanbul Masalı (Konuk Oyuncu) 2003
* Hayat Bilgisi (Atacan) 2003
* Görünmez Adam (Kıl Hakkı) 2004
* Ters Köşe 2005
* Davetsiz Misafir (Megapiksel Yüksel) 2005
* Selena (Hades) 2006
* Türk Malı (Yarcan) 2010

Oynadığı Filmler
* Beyza’nın Kadınları 2005
* Polis (Haluk) 2006
* Kirpi (Polis Memuru) 2008
* Osmanlı Cumhuriyeti (Piştici 1) 2008

Ev hanımı anne, memur baba ve sürekli dil öğrenen ağabeyinin yanına 4. kişi olarak dünyaya geldi. İlkokulu Hasan Ali Yücel İlkokulu’nda okuduktan sonra, matematik ve diğer derslerdeki “üstün başarılarıyla” süper bir fizikçi olamayacağını anladı. Ortaokuldayken, müziğe olan ilgisini keşfetti. Tüm ailenin desteğiyle İlteriş San’dan ders alarak, M.S.Ü. Devlet Konservatuarı Piyano bölümünü birincilikle kazandı.
Piyanonun eve girmesi ile ailenin refahı arttı. Zira tüm aile, bildikleri beşer dil sayesinde, Turizm Bakanlığına bağlı Rehber ve Tur Operatörü olarak çalışmaya ve Türkiye’nin her yerini gezmeye başladılar.
1986 yılında girdiği piyano bölümünü gerçekten başarıyla okurken, lise son sınıfta tiyatrocu ağabeyi ve ablalarının kurduğu “Tiyatro Tek” adlı grupta oynanan “Peometheus” adlı oyunda küçük de olsa bir rolle sahneye çıktı ve o sahne tozu onda, karşı konulmaz bir aşkın temellerini attı. Aynı tiyatro topluluğunun kurucularından olan iki büyüğü, Şeyla Halis’ i lisans dönemi için tiyatro sınavlarına hazırla-maya başladılar.
1996 yılında Piyano Bölümünde lisansa geçiş sınavlarında “100″ ile solistlik kazanmasına rağmen Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümünde okumayı tercih etti.
Hayatının dört yılını bu okulda en güzel günlerini yaşayarak geçirdi ve buradan da yüz ile mezun oldu.
Okul hayatı süresince, Tiyatro Tek ile sahneye çıktı, ışık yaptı, efekt verdi ve sahne teknisyenliği yaptı. (çok mutluydu)
Ama kuşun yuvadan uçma vakti gelmişti.
1995 yılında ilk kamera deneyimi olan Sokaktaki Adam adlı sinema filminde rol aldıktan sonra bu meslek dalındaki daha ciddi iş teklifleri almaya başladı, deneyimlerini geliştirdi. Birçok dizi, TV filmi ve reklam filminde roller alırken, gerçek aşkı olan tiyatrosuna da devam etti.
Şimdilerde, 10 yıldır birlikte olduğu Tiyatro Kılçık ile hâlâ gülmeye ve güldürmeye devam ediyor. Tiyatro Kılçıkla olan ilişkisi, iş ilişkisinden öte, nerdeyse bir aile ilişkisi olduğundan ve şahsi kanaati insanları olan “güldürmenin çok zor, bir o kadar da özel olduğunu” bildiğinden, bu grupla daha nice yıllar “kılçıklık” yapmaya devam edecek… İnşallah…
Şeyla Halis’i, gösterimdeki en uzun dizisi “Cennet Mahallesi”, ayrıca, reklam filmi “Vivident Damla Sakızlı”, “Reyting Hamdi” ve “Bir Başka Gece” programındaki skeçlerinden hatırlayabilirsiniz. Şimdilerde, eski aşkı olan müziğe geri dönme çabasıyla bir albüm hazırlığı içerisinde.

NOT: Selena dizisine bilim kurgu diyorlar Türkler in bilim kurgu anlayışı bumu???...:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yarcan ve Menekşe. :D

Sinan Çalışkanoğlu aslında Türk Malı'nın devamı olan bir dizide oynayacaktı. Adı da Karışma Bende idi. Demek ki vazgeçtiler diziden.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Yarcan uyuzu mu gelmiş? İzlenmez artık yaa

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
peker pekmez de sıkmıştı ama sürekli aynı oyunlar çakma evliligi ispatlama yeter dedirtti yani iyi olmuş.
yeni oyuncular yenı heyecanlar demek. hadi bakalım

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Aslıhan orada olduktan sonra hepsi gitsin yine izlerim...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
İyi olmuş sevmezdim zaten.:D

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bence yerinde bir karar pekmezli sahnelerde kanalı değiştiresim geliyordu :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
O değilde peker pekmezin kızını göremeyecekmiyim artık ona üzülüyorum ah nazlı ah :D

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
peker açıkalın dizideki peker pekmezin yeri kolay kolay doldurulamaz inşallah uyum süreci kısa sürer çocuklar duymasından sonra türkiyenin en iyi ikinci sit-com u bence :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla kötü oldu. Bu adama böyle roller çok yakışıyor. Ekmek Teknesi'nde Cengiz, Avrupa Yakası'nda Gaffur burada da Peker Pekmez. Niye ayrıldığına dair bir açıklama gelmedi. Teşekkür ettiler sadece.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
İyi olmuş gittiği. Sevmediğim bir tiplemeydi. Ayrıca oyunculuğu da çok yapmacık.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Peker Açıkalın’ın “Yahşi Cazibe” dizisinden ani ayrılışı başta rol arkadaşları olmak üzere tüm hayranlarını şoke etti.

939_9873a.jpg

Peker Açıkalın’ın “Yahşi Cazibe” dizisinden ani ayrılışı başta rol arkadaşları olmak üzere tüm hayranlarını şoke etti. Ünlü oyuncu diziden ayrılma nedeni hakkında konuşmazken yapımcı şirket Süreç Film konuyu mahkemeye taşıdı. Açıkalın’ın sözleşmesine aykırı hareket ettiğini belirten yapımcı Ali Gündoğdu ünlü avukat Aydın Kurban aracılığıyla İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi’nde hukuki işlemleri başlattı. Açıkalın’a 150 bin dolarlık (240 bin TL) tazminat davası açan Süreç Film, dizinin bu ani ayrılıkla beraber görebileceği zararın teminini de yine oyuncudan talep etti.

‘Beni artık yok sayın’

Sözleşmesinde yer alan “Dizinin çekimlerini aksatmama ve tüm bölümlerin çekimlerine katılma” maddesini ihlal eden Açıkalın’ın dizinin yayınlanan son iki bölümün çekimlerine katılmadığı öğrenildi. Açıkalın’ın dizinin yönetmenine ‘Beni yok sayın, diziden ayrılıyorum’ dedikten sonra yapım şirketine de “Hesabımı kesin, bundan sonra ben yokum” dediği öne sürüldü. Peker Açıkalın daha önce de Gaffur karakterini canlandırdığı ‘Avrupa Yakası’ dizisini zirvede olduğu dönemde bırakarak yapımcısı Sinan Çetin’i zor durumda bırakmıştı.

Eşi ve kızını da işsiz bıraktı

Peker Açıkalın’ın bu kararıyla birlikte onun canlandırdığı Komiser Peker Pekmez karekterinin Siirt’e tayini çıktı. Dizinin son bölümünde ailesiyle birlikte apartmandan taşındı. Senaryodaki bu değişiklikle birlikte Açıkalın’ın eşini canlandıran Selda Özbek Orpak ile kızı rolündeki Canan Maktal işsiz kaldı.

Milliyet

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
kötü oldu ya. o gelen yeni çocuğu hiç beyenmiyorum oyunculuğunu kişiliğini