Arkadaslar ben bu anakarta gore bir ram alcam tam olarakta bu konulari bilmiyorum 2gb ramim var buna uygun varsa önerilerinizi bekliyorum
Sey daha uygun ram yok mu peki butcemi aşiyo butcemi yazmamisim 100 tlBilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Sizin şu anki RAM'iniz nedir ve kaç GB olmasını istiyorsunuz?Arkadaslar ben bu anakarta gore bir ram alcam tam olarakta bu konulari bilmiyorum 2gb ramim var buna uygun varsa önerilerinizi bekliyorum
2gb ramim war 4gb yuksetmek istyomSizin şu anki RAM'iniz nedir ve kaç GB olmasını istiyorsunuz?
4 yetmez pişman olursunuz.2gb ramim war 4gb yuksetmek istyom
Ama anakartim icin en fazla 4gb olur diye biliyorum bide 8gb hepsi 170 tl fln okadar butcem yok4 yetmez pişman olursunuz.
İyi tamam. Buyurun:Ama anakartim icin en fazla 4gb olur diye biliyorum bide 8gb hepsi 170 tl fln okadar butcem yok
Teşşekürler ?İyi tamam. Buyurun:
G.Skill Value 2X2 = 4GB DDR3 1333Mhz CL9 Ram (F3-10600CL9S-2GBNT) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
G.Skill Value 2X2 = 4GB DDR3 1333Mhz CL9 Ram (F3-10600CL9S-2GBNT) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! G.Skill Value 2X2 = 4GB DDR3 1333Mhz CL9 Ram (F3-10600CL9S-2GBNT) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.google.com