PDM.Keylogger Kaspersky Pure

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD][TABLE="class: forumTablo, width: 812"]
[TR]
[TD="class: msgBox, bgcolor: #FBFBFE"]Merhaba Arkadaşlar,
Son bir aydır bilgisayarımda bir sorun yaşıyorum. Pc hemen hemen her açılışta Kaspersky PDM.Keylogger tesbit edildiğine dair uyarı veriyor. Kaspersky haricinde spyware doctor ve superantispyware programları ile tam tarama yaptırdım ama hiçbirisi kötü bir durum tesbit etmedi. Bu sorunu nasıl halledebilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?
image.php

İşletim sistemi. Windows 7
Antivirüs prog. Kaspersy Pure 9.1.0.124

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnş. Yazdığı gibi keylogger değildir. İstisnalara ekleyin diyor ama şimdilik dursun bakalım.

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorun çok kafama takıldı, sonunda format attım. 2 gün sorunsuz çalıştı ama 3. gün yine aynı uyarıyı vermeye başladı. Uyarının ayrıntılı açıklamasıda yazmıyor. Buna hangi programın yol açtığını, o dosyanın nerde bulunduğu gibi ayrıntıları nasıl görebilirim. Ayrıntılara girilmiyor

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bi sitede şöyle birşey buldum:

[COLOR=[URL=http://forum.shiftdelete.net/misc.php?do=dbtech_usertag_hash&hash=333333%5D%5BFONT%3DTahoma%5Dba%FElat-%E7al%FD%FEt%FDr-cmd-enter]#333333]başlat-çalıştır-cmd-enter[/URL]

netstat -an | **** ":25" yazıp enter yapın.alt satıra geçiyorsa sisteminiz temizdir.şayet alt satıra geçiliyor ve bazı port numaraları listeleniyorsa,bu portlar keylogger'ın kullandığı portlar olabilir;

netstat -an | **** ":25" x /delete komutu x olan keylogger portunu siler.

Bu yazılanları benim pc de denediğimde aşağıdaki ekran çıktı.

123821201110619240.jpg

Görüldüğü gibi sanırım benim pc de keylogger var. Bunu silmek istediğim de yani ekrana netstat -an | **** ":25" x /delete yazdığımda resimde de görüldüğü gibi geçersiz anahtar diyor.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? Bu keyloggerı nasıl silebilirim. Bir çok Programla tarattım olmuyor. Format attım ama şimdi yine devam

[/COLOR]

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
127.0.0.1 ip si default. Yani o ip ile hiç bir yere bağlanılamaz. Netstat yöntemi ile keyloger olup omadığını öğrenmeniz çok zordur

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
127.0.0.1 ip si default. Yani o ip ile hiç bir yere bağlanılamaz. Netstat yöntemi ile keyloger olup omadığını öğrenmeniz çok zordur

Peki pc de keylogger olup olmadığını kesin olarak nasıl anlayabilirim, varsa nasıl temizleyebilirim? Spyware doctor, superantispyware, ve kaspersy ile tarattım birşey çıkmadı ama hala kaspersy pdm.keylogger uyarısı veriyor. Ayarlarından dışlama yapabilirim fakat emin olmadan birşey yapmak istemiyorum. Ya keylogger sa diye tereddüt ediyorum.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Online oyunlar söz konusu ise keylogger olarak görebilir.

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarı sadece iş için kullanıyorum. Bir oyun v.s yüklü değildir. Kaspersky destek hattı ile görüştüm klavye yada mouse dan olabileceğini söylediler ve keylogger'ı yoksaymamı söylediler fakat tereddüt ediyorum

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kaspesky pure 10 yeni sürümü ne zaman çıkacak arkadaşlar bilginiz varmı yeni sürüm bence çok güzel olacak.