PDF Tiger Sorunu

isoavci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitemizde dün ve bugün yayınlanan PDF Tiger prg. bu sabah indirerek kullandım.Çok yararlı bir prg olduğunu kabul ediyorum, ancak bir sorun var.Herhangi bir word belgesini veya posta iletisini yazdımak istediğimde, prg otomatik olarak devreye giriyor ve yazdırmak istediğim belgeyi PDF formatına dönüştürüyor.Sabahtan beri hiç yazdırma işlemi yapamadım.

Yardımlarınız için teşekkürler.

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bugün deneme fırsatım oldu fakat sizinki gibi bir sorunla karşlaşmadım word belgesini yazdıra bastığımda, belge yazıcıdan aynen çıktı, fakat şöyle bir sorunla karşılaştım ilk önce pdfyi worda dönüştürdükten sonra yazdıra basdığımda yazıcı bu word belgesini yazdırmadı sebep yazıcı(çıktı) kriterlerine uygun olmadığını belirtti, bende yazıcıya uygun hale getirdim belgeyi. Ama sizinki gibi wordu yazdırtmak istediğimde pdf ye dönüştürme gibi bir sorunla karşılaşmadım.

Sırf sizin için denedim ama dediğim gibi sizinki gibi bir sorunla karşılaşmadım.

hakndemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Varsayılan yazıcı olarak kayıtlıdır wordde yazıcı ayarlarından yazıcınızı seçip yada denetim masası+yazıcılar kısmından yazıcınızı varsayılan yapınca düzelmesi gerekir..