PDF dosyası bozulabilir mi ?

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
Elimde 6 adet test kitabı var, ucuz şeyler de değiller cevap anahtarlarını bir şekilde PDF olarak alabildim. Cahilliğime verin fakat PDF dosyasını açtığımda sayfa Google üzerinden açılıyor, bu dosya zaman içerisinde bozulabilir mi ? Yoksa Word dosyası gibi 1 yıl sonra açtığımda da aynı şekilde mi açılır ?

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Hocam Chrome'da açtınız diye bozulmaz korkmayın. Normal bir PDF okuyucusu gibi iş görüyor Chrome. İçiniz rahat olsun.

SelimAkoguz

Asistan
Reaksiyon puanı
267
Elimde 6 adet test kitabı var, ucuz şeyler de değiller cevap anahtarlarını bir şekilde PDF olarak alabildim. Cahilliğime verin fakat PDF dosyasını açtığımda sayfa Google üzerinden açılıyor, bu dosya zaman içerisinde bozulabilir mi ? Yoksa Word dosyası gibi 1 yıl sonra açtığımda da aynı şekilde mi açılır ?
Hocam sanırım annem veya baban kopya çekme diye cevap anahtarını koparıyor. Doğru tahmin ettim mi :D

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
Hocam sanırım annem veya baban kopya çekme diye cevap anahtarını koparıyor. Doğru tahmin ettim mi :D
Geçen yıl sınıfça almıştık kitapları, şirket öğretmen izni olmadan cevap anahtarlarını vermiyor. Ama mezuna kaldığım için başımda bir öğretmen yok ve neredeyse hiç çözmedim bu kitapları, boşa gitmesin :)