Pcye 2.Ssd Ya Da Hdd Takmak Istiyorum

FATALTY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
pcye 2,ssd ya da hdd takmak istiyorum
bağlamasını biliyorum ama kurulumunu bilmiyorum internetten baktım bazı kişiler kuramadan görünür yazmış bazı kişiler tak çalıştır nasıl olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide pcde takılı 256gb ssd var 2.yi ssd takmak istiyorum ama ssdler pahalı elimde 500gb hdd var pcnin performansını etkiler mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide şunu unuttum 2.ssd ya da hdd ye r6 kurmak istiyom

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Depolama birimleri tak çalıştırdır. Taktığınız gibi çalışacaktırlar. Herhangi bir kurulumları bulunmaz.
bide pcde takılı 256gb ssd var 2.yi ssd takmak istiyorum ama ssdler pahalı elimde 500gb hdd var pcnin performansını etkiler mi
PC'nin performansını etikler ancak %0,2 bile etmez. Son kullanıcı için bir şey ifade edecek bir etkisi yoktur. Sadece SSD'de olan uygulamayı ya da dosyayı HDD'ye taşırsanız SSD'ye göre daha yavaş çalışacaktır/açılacaktır. Bu ise HDD'nin SSD'ye göre yavaş olmasından kaynaklıdır.

FATALTY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Depolama birimleri tak çalıştırdır. Taktığınız gibi çalışacaktırlar. Herhangi bir kurulumları bulunmaz.

PC'nin performansını etikler ancak %0,2 bile etmez. Son kullanıcı için bir şey ifade edecek bir etkisi yoktur. Sadece SSD'de olan uygulamayı ya da dosyayı HDD'ye taşırsanız SSD'ye göre daha yavaş çalışacaktır/açılacaktır. Bu ise HDD'nin SSD'ye göre yavaş olmasından kaynaklıdır.
kurma falan gerek mi

FATALTY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
hayır öyle değil resimdeki gibi bişeyler duydum
resim_2021-05-06_231554.png

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Disk yöneticisinden diskin üzerine gelip sağ tıkladıktan sonra harf atayacaksın bu kadar basit. 1 dakikanı almayacak bir işlem. Taktığın SSD disk yöneticisinde siyah renkle görünür zaten.

FATALTY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
eyw reis şimdi alalı 2 ay falan oldu bozulmasın diye sordum