Peki Benim Pc'de Lol Açarsa "En Düşük" Grafikler'de Kaç FPS Alırım????bende var bu pcden lol açıyor
60 70 alırsınPeki Benim Pc'de Lol Açarsa "En Düşük" Grafikler'de Kaç FPS Alırım????
100 200 fps alıp akıcı olmaması nasıl oluyor fos droplardan mı bshsediyorsunPeki Oyun Akıcı Olur mu?
Bazıları 100,200 FPS Alsada Oyunları Akıcı Olmuyor
Ayarları en düşüğe al çok fazla olmaz ama rahatça 60-130 fps arası alırsın ve çok takılma olmazPeki Oyun Akıcı Olur mu?
Bazıları 100,200 FPS Alsada Oyunları Akıcı Olmuyor
Soru sormanda sakınca zaten yok ama sorularını görerek anlaman senin için daha iyi olur ve en azından deneyim kazanmış olursun ...Sagolun Hocam Bende Lol İndircektim Kaldırır mı? FPS Drop Yermiyim? Diye Kafamda Bir Yığın Soru Oluşmuş tu Teşekkür Ederim
gramton peki şöyle bir site var bu site güvenilir gerçek test yapıyor mu?Mniggaa hem bize sormak yerine denemeyi düşünsen senin için daha iyi olur çünkü senin göz zevkini bilemeyiz...
Ama bize göre özetle kasmadan oynarsın hocam
Bilgisayarı Alalı Çok olmadı 4,5 ay anca oldubenzer değerler çıkarır ama sonuçta bilgisayarın alınmasından bugüne kadar yıprandı tam olarak aynı sonuç olmaz ama çok benzer sonuçlar çıkartır hocam
Yok ben Letgo'dan aldım Bu devirde pc satan mağaza doğru düzgün kalmadıo zaman çok benzer değerler çıkar tabi pc 2. el değilse
İyi Geceler ALLAH Rahatlık Versin.........o zaman çok benzer değerler çıkar tabi pc 2. el değilse
İyi Geceler ALLAH Rahatlık Versin.........
Ne demek hocam başımızın üstünde yeriniz var Allah rahatlık versinYok ben Letgo'dan aldım Bu devirde pc satan mağaza doğru düzgün kalmadı
Bu arada Teşekkür Ederim Hocam Gece Gece Sagolun
2005 den kalma ekran kartı ile normal ayarlarda 80 fps üzeri alıyordum kaldırır sorun çıkarmaz.