Pc'im güncelleştirmeleri yüklüyo fakat kullandırmıyo.:(

kopukucurtma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc'im güncelleştirmeleri yüklüyo fakat kullandırmıyo.:(
arkadaşlar pc mde adobe reader 9.2 yüklüydü,pc me format attıktan sonra adobe reader 9 yükledim sonra güncelleştirmelerde adobe reader 9.2 oldu yine ve şimdi bu programla açılabilen dosyalarım açılmıyo sadece bu olsa iyi opera 10.10 ve mozillanın son sürümünüde ne yaptıysam çalıştıramıyorum ne yapmam lazım :(çalışanlar opera 10.00 ve mozilla 3.0.10

http://img130.imageshack.us/img130/4025/asasx.jpg

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
İşletim Sistemin Ve SP Durumu Hakkında bilgi Verirmisin

Bir Kaçda Foto Koyarsan Güzel Olur

Edit: Bir Çok Nedeni Olabilir DeepFreeze Programını Daha Önce Kurup Kaldırdın mı Veya Installer Sorunuda Olabilir Bunun İçinda Sistemini Tekrar Kurmalısın Bir Çok Nedeni Olabilir . Kullandığın Antivirüs Yazılımı Bile Bunu Engelliyor Olabilir

kopukucurtma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşletim Sistemin Ve SP Durumu Hakkında bilgi Verirmisin

Bir Kaçda Foto Koyarsan Güzel Olur

Edit: Bir Çok Nedeni Olabilir DeepFreeze Programını Daha Önce Kurup Kaldırdın mı Veya Installer Sorunuda Olabilir Bunun İçinda Sistemini Tekrar Kurmalısın Bir Çok Nedeni Olabilir . Kullandığın Antivirüs Yazılımı Bile Bunu Engelliyor Olabilir

DeepFreeze Programını hiç kullanmadımm
formattan sonra sorunsuzca çalıştı, Antivirüs Avira free personel kullanıyorum

kopukucurtma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilen yokmu arkadaşlar..:(çok zor bir durum galiba benimki :(

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Adobe Readerin 9,2 sürümü bence hatalı çünkü bende indirmek istediğim PDF dökümlerini indirmeye çalıştığımda indiremiyorum.

kopukucurtma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adobe reader 9 yükledim şimdi onu kullanıyorum
opera 10.10 ve mozillanın son sürümünüde ne yaptıysam çalıştıramıyorum çalışanlar opera 10.00 ve mozilla 3.0.10

XGDDRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kurarken ne gibi bir hata veriyor resim koyabilirsen yada hatanın adını söylersen
yardımcı olabilirim.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
deep frez yada anti virüs engelliyordur.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bence yeni kurdugun sıstemle alakalı bir durum var..büyük ihtimal de güncellemelerle alakalı ya yeniden yükle yada kurdugun sistemde hiç güncelleme yapmadan bi geri yükleme noktası oluşturduysan geri yükle sistemi ve tekrar güncelle..

kopukucurtma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurarken ne gibi bir hata veriyor resim koyabilirsen yada hatanın adını söylersen
yardımcı olabilirim.

hata felan verdiği yok kurulum sorunsuzca olup bitiyo fakat iş tıklayıp çalıştırmaya gelince program başlamıyoo...sadece maustaki kum saati 1 sn çıkıyo programı başlatacak gibii ama sonuç başarısız :(

kopukucurtma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilen yokmu arkadaşlar yha yeni sürüm hiç bişeyi kullanamıyorum ne olacak bnm halim :S