Pc'den Pc'ye İnternet

hasansylemezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba benim bilgisayrim masaüstü wireless adaptor ile kablosuz baglaniyorum ikinci masaüstü bilgisayarim var fakat modem karsi binada arkadasta ben ikinci bilgisayarima kendi bilgisayarimdan internet cekip ikisinide kullanmak istiyorum fakat adaptor olmadigi icin diger pc ' ye baglanti nasil kurabilirim acil yardim ederseniz sevinirim ?

hasansylemezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl yapacam yani şimdi kullandıgım bilgasayarda wirelles adaptoru kullandıgım pcde takılı diger pcye nasıl internet dagıtıcam ?

Reaksiyon puanı
2,148
bu aletin yapabildikleri;
kablolu interneti yine kablolu olarak dağıtabilmesi, switch olarak kullanılabilmesi
kablolu interneti kablosuz sinyale dönüştürebilmesi
kablosuz sinyali alıp yine kablosuz olarak yayabilmesi, access point diyorlar sanırım buna
kablosuz sinyali alıp kablolu olarak dağıtabilmesi

arkasında 5 port var, 1i in 4ü out, yani bununla kablosuz sinyali alıp 4 PC'ye kablolu olarak dağıtabilirsin

hasansylemezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acess point degil benimki sadece cevredeki wifileri blup baglanıyor , wireless adaptorü diyorlar tp-link usb gibi takılıyor kasaya

hasansylemezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pardon linki görmedim , benim aletle weya başka sekilde yapamam mı .s ?

Reaksiyon puanı
2,148
sanırım yapılabiliyor, az araştırmak lazım, tabi senin bilgisayarın açık kalma mecburiyeti var bu arada
güzel bi anlatım bulursam paylaşırım

hasansylemezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun yok 7/24 açık zaten knight online oynuyorum , yardımcı olursanız sevinirim

Reaksiyon puanı
2,148
çok basit birşeymiş
ağ bağlantılarını görüntülediğin ekranda Kablosuz ağ bağlantısını ve Yerel ağ bağlantısını birlikte seçip bağlantıları köprüle de
daha sonra ethernet kablosuyla iki bilgisayarı birbirine bağla bu kadar

hasansylemezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tarif edermisiniz Nereye girecegimi Köprüle diye bir secenek cıkmıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ağ köprüsü oluşturmak için , Internet Bağlantısı paylaşımı tarafından kullanılmayan en az iki Lan veya Hızlı internet Baglantısı Seçmelisiniz diyor köprüle dedigimde

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
30-40 Liraya çekiciler (Kablosuz Modem) var.Al bitane CD sini kur gir internete.

Ben de 50 liraya EVERESE'nin çekicisini aldım onu kullanıyorum şuan öyle giriyorum.

Çift taraflı rj45 işini görürmü bilmiyorum 2-3 TL ye yaptırırsın.Belki tanıdıksa beleşe verir.

Reaksiyon puanı
2,148
Tarif edermisiniz Nereye girecegimi Köprüle diye bir secenek cıkmıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ağ köprüsü oluşturmak için , Internet Bağlantısı paylaşımı tarafından kullanılmayan en az iki Lan veya Hızlı internet Baglantısı Seçmelisiniz diyor köprüle dedigimde

kablo takılı değilken köprüle de kablo takılıyken bende de öyle bişeyler dedi