macellan44
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 ay evvel exper marka bir pc aldım.Pc zaman zaman açmak için power düğmesine bastığımda kasa çalışıyo fakat ekrana görüntü gelmiyodu.Bu durum sürekli olunca bende servise gönderdim ve arızanın anakartta olduğu tespit edilerek garanti kapsamında değişti.Pc servisten geldikten sonra normal olarak çalışıyodu fakat bugün gene bilgisayarı uyku moduna alıp biraz sonra tekrar açmak için power düğmesine bastığımda kasa çalışıyo ama yine ekrana görüntü ses vs hiçbişey gelmiyodu.Yani yine arıza nüksetti fakat diğer arızadan tek farkı kasanın üzerinde yanıp sönen turuncu lambanın hiç yanmaması idi.Diğer arızada o ışık sürekli yanıyodu.Acaba gene ana karttamı bir arıza var yoksa ekran kartındamı.Ha birde pc yi kapatmak istediğimde windows kapatılıyor mesajı görüntüleniyor ama dakikalarca bekliyorum kapanmıyor bende restart yapıp tekrar kapattım.Şimdi normal kapanıyor.Bu durum neyin nesi olabilir.Kafam çok karıştı.Valla bu pc beni deli edecek daha alalı 1,5 ay oldu pişman olmaya başladım desem yalan olmaz.