PC'de Ekran Kartım Yerine Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı Gözüküyor

huseyin_ars452

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Acil!! Ekran Kartım RTX 3060 TI. Driver Kurmayı Denedim Hata Verdi. Lütfen Yardım Edin O Kadar Para Verdim. İşletim Sistemim Windows 10 Enterprise 64 Bit. Bu Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı İlletinden Kurtarın Beni
GPU.png

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Başlığınızı düzeltin yardım acil vb. Kelimeler kullanmak yasaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MrtAltg

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Acil!! Ekran Kartım RTX 3060 TI. Driver Kurmayı Denedim Hata Verdi. Lütfen Yardım Edin O Kadar Para Verdim. İşletim Sistemim Windows 10 Enterprise 64 Bit. Bu Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı İlletinden Kurtarın BeniEkli dosyayı görüntüle 131788
Sorunu bende yaşamıştım.Yapmanız gereken ekran kartınızın sürücüsünü google'a yazın indirmeye çalışın eğer olmazsa ki bende olmamıştı DriverPack Solution | Ücretsiz sürücü güncelleme yazılımını indirin adresinden driverpack indirip çalıştırın o gereken şeyi kuracaktır.

huseyin_ars452

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
yaptım olmadı kardeşim ya başka bildiğin yöntem var mı?
Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir de.O da olmazsa bilgisayarcıya götür.Benim bilgisayarımı yükselteceğim zaman adam ekran kartını yükseltmişti eve getirdim bu sorunla karşılaştım her şeyi yapmama rağmen düzelmedi tekrar götürdüm başka ekran kartı taktı bu driverpack yükleyip halletti.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Sorunu bende yaşamıştım.Yapmanız gereken ekran kartınızın sürücüsünü google'a yazın indirmeye çalışın eğer olmazsa ki bende olmamıştı DriverPack Solution | Ücretsiz sürücü güncelleme yazılımını indirin adresinden driverpack indirip çalıştırın o gereken şeyi kuracaktır.
Sen ne yaptığını sanıyorsun! Bu yazılımlar bilgisayarı alt üst eder!

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Acil!! Ekran Kartım RTX 3060 TI. Driver Kurmayı Denedim Hata Verdi. Lütfen Yardım Edin O Kadar Para Verdim. İşletim Sistemim Windows 10 Enterprise 64 Bit. Bu Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı İlletinden Kurtarın BeniEkli dosyayı görüntüle 131788
Aygıt yöneticisinden ekran kartına sağ tık özellikler ayrıntılar donanım kimliğini buraya at

huseyin_ars452

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sen ne yaptığını sanıyorsun! Bu yazılımlar bilgisayarı alt üst eder!

Aygıt yöneticisinden ekran kartına sağ tık özellikler ayrıntılar donanım kimliğini buraya at
Al Kardeşim Yardım Et Bana

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    6.3 KB · Görüntüleme: 296

byjoseph2

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Ilk olarak başlat kısmında sağ tıkla ve aygıt ve yöneticilerini sec ondan sonra görüntü bagdastiriclari orda çıkana sağ tik yap güncelle yap ardından bilgisayardan bul a bas sonra elle bul gibi bisey olacak ona bas orda uyumlu guncellestirecek ekran kartları var sorunu bu şekilde düzeltebilirsin diye umuyorum

huseyin_ars452

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ilk olarak başlat kısmında sağ tıkla ve aygıt ve yöneticilerini sec ondan sonra görüntü bagdastiriclari orda çıkana sağ tik yap güncelle yap ardından bilgisayardan bul a bas sonra elle bul gibi bisey olacak ona bas orda uyumlu guncellestirecek ekran kartları var sorunu bu şekilde düzeltebilirsin diye umuyorum
"sonra elle bul gibi bisey olacak ona bas orda uyumlu guncellestirecek ekran kartları var sorunu bu şekilde düzeltebilirsin diye umuyorum" Burayı Anlamadım

byjoseph2

Asistan
Reaksiyon puanı
25
"sonra elle bul gibi bisey olacak ona bas orda uyumlu guncellestirecek ekran kartları var sorunu bu şekilde düzeltebilirsin diye umuyorum" Burayı Anlamadım
Iki seçenek var bi tanesi bilgisayarı otomatikmen tarayıp yapıyor diğerisinde sen kendin seçiyorsun kendin seçeceğin yere basınca zaten 2 tane çıkar büyük ihtimalle biri işte microsoft diğeri de nvidia nin ordan nvidia ninkini seç

eğer dedigimi anlamadıysanız bunu da deneyebilirsiniz

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Bilgisayarıma ekran kartı sürücümü bu programla kurdum ve şuana kadar ekranla ilgili 1 sorun yaşamadım desem ne diyebilirsin????????
Doğru söylüyor.
Güncel olmayan ve hatalı sürücüler kuruyor.
En iyisi elle güncellemektir.