Logitech destekliyor. Ben 8.1 de kullanıyorum.Umarim konterland veya logitech win8 ile uyumludur piranha desteklemedi çünkü
Windows 8 de 1 sene , Windows 8.1 dede 1 sene olmak üzere 2 senedir bu kontorland'ı kullanıyorum. Ayrıca kardeşimin Win 7 sinede takınca çalışıyor.Umarim konterland veya logitech win8 ile uyumludur piranha desteklemedi çünkü
USB kablo falan bişey gerekmiyor. kutunun içinden bir kol birde USB 2.0 kablosuz cihaz çıkıyor. İsterseniz PS3 veya PS2 ye takabilirsiniz istersenizde PC ye takablirsiniz. tek yapmanız gereken o cihazı pc ye takmak okadar yani. Kolların içinede tabiki 2 adet AAA kalem pil ( İnce kalem pil ) takmanız lazım.Kablosuz alacağım ama usb kablo gerekiyor mu konterland'da piranha almıştım içinde usb çıktı böyle bilgisayara takiyordum ama çalışmadı
USB kablo falan bişey gerekmiyor. kutunun içinden bir kol birde USB 2.0 kablosuz cihaz çıkıyor. İsterseniz PS3 veya PS2 ye takabilirsiniz istersenizde PC ye takablirsiniz. tek yapmanız gereken o cihazı pc ye takmak okadar yani. Kolların içinede tabiki 2 adet AAA kalem pil ( İnce kalem pil ) takmanız lazım.
4 tanesi bimde 1 1-5 TL falandı sanırsam pillerSonra kolun alt tarafında on off düğmesi var onu on yapınca çalıştı zaten bağlanınca 2 tane kırmızı led yanıyor kolun üstünde. Bağlanmassa ledler yanmıyor.
O ürüne 3 adet AAA ince kalem pil takman lazımAcikcasi bakmadim kolda pil varmi yokmu diye ama o usb 2.0 taktim calismadi en sonda baktim win8de calismiyor diyorlardı forumlarda piranha razor f type kullaniyorum hepsiburada'dan almistim.
O ürüne 3 adet AAA ince kalem pil takman lazımWin 8 de çalışmama gibi bir durum söz konusu değildir. Sen hemen o kola pil tak ve çalıştır.
Yani pil takmadan direk çalıştırmaya çalışmak ve verim alamamak nasıl bir durum anlayamadım :mrgreen: ( Hele birde suçu Windows 8'e atmak )
Senin durumun buna benzedi kardeşim = 10.000 TL ye notebook aldım , ama internet olmadan Google'a girmeye çalıştım ve giremedim. Gibi![]()
Yada elektrikli ısıtıcı aldım ama prize takmadan çalıştırmaya çalıştım ama çalışmadı gibi![]()
Yada diye diye dünya kadar şey çıkar![]()