Pc ye oyunlar için oyun kolu

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar yakında çıkacak olan gta5 için (pc) ps3 teki gibi oyun kolu ile oynamayı düşünüyorum diğer oyunları da böyle gelişmiş bir oyun kolu var mj bildiğiniz ps3 ps4 ü aratmayacak şekilde.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Konterland oneriyorum ben piranha razor f type aldim ama win8 desteklemiyormus Konterland alicam bende

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Gta 5 i ps4 te ki gibi oynamak için kol alıyorum mesela araba sürerken yarım gaz v.s. gibi konsolda olan minik ve detaylı özellikleri kullanmak için arıyorum sizce hangi kol daha iyi kontrolland ps3 Cafeler ps3 é bağlı olanlar var orjinal kola yakın kalitede ama pc de ne kadar performans verir fikrim yok.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Win 8.1 de DS3 kullanıyorum ve de gayet memnunum.Gold ' dan 120 tl civarı fiyata aldım.Bluetooth 4.0 dongle aldım.Bazen bluetooth la bzen kablolu sniper elite , pes 13 ve thief oynuyorum.Sony DS3 veya DS4 tavsiyemdir.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Umarim konterland veya logitech win8 ile uyumludur piranha desteklemedi çünkü

Reaksiyon puanı
2,148
ps3 ps4 kollarını aratmasın istiyorsan ps3 ps4 kolu al :) bence en iyisi bu, kurulumu biraz uğraştırsa da.

DS3 için en iyi fiyat burada, orjinal.
http://www.hizlial.com/sony-dual-shock-3-wireless-controller-black/10210197
Kablosuz kullanmak için bluetooth aleti almalısın. Şu işini görür.
http://www.sanalpazar.com/Bluetooth-2.1-Usb-Adapter__isp10943239
DS3 kolu normalde PC'de çalışmaz, çalıştırmak için ise MoitoninJoy (http://www.motioninjoy.com/download) veya SCP Server (http://forums.pcsx2.net/Thread-XInput-Wrapper-for-DS3-and-Play-com-USB-Dual-DS2-Controller) kullanmalısın, ben 2. seçeneği kullanıyorum.

He tabi bir de mikro usb kablosu lazım, DS3 kolunun yanında gelmiyor. :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Umarim konterland veya logitech win8 ile uyumludur piranha desteklemedi çünkü
Windows 8 de 1 sene , Windows 8.1 dede 1 sene olmak üzere 2 senedir bu kontorland'ı kullanıyorum. Ayrıca kardeşimin Win 7 sinede takınca çalışıyor.
Kolun tuş kombinasyonu gerçekten çok iyi bildiğin ps3 kolu gibi. Ama logitechin tuş kombinasyonu daha farklı özellikle o soldaki yön tuşları çok farklı.
Yani ps3 koluna alıştıysanız mutlaka kontorland alın. Yoksa fark etmez Joistik le oynarım dersen Logitechin kollarıda olur. Benim tercihim kesinlikle kablosuz kol alın çünkü kablolu kolları sürekli sarmak kablolara zarar veriyor ve gamepadin bozulmasına yol açıyor. Ama kablosuzda öyle birşey yok. Yere düşürmediğiniz sürece 10 sene bile gider :D

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kablosuz alacağım ama usb kablo gerekiyor mu konterland'da piranha almıştım içinde usb çıktı böyle bilgisayara takiyordum ama çalışmadı

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Kablosuz alacağım ama usb kablo gerekiyor mu konterland'da piranha almıştım içinde usb çıktı böyle bilgisayara takiyordum ama çalışmadı
USB kablo falan bişey gerekmiyor. kutunun içinden bir kol birde USB 2.0 kablosuz cihaz çıkıyor. İsterseniz PS3 veya PS2 ye takabilirsiniz istersenizde PC ye takablirsiniz. tek yapmanız gereken o cihazı pc ye takmak okadar yani. Kolların içinede tabiki 2 adet AAA kalem pil ( İnce kalem pil ) takmanız lazım.
4 tanesi bimde 1 1-5 TL falandı sanırsam piller :D Sonra kolun alt tarafında on off düğmesi var onu on yapınca çalıştı zaten bağlanınca 2 tane kırmızı led yanıyor kolun üstünde. Bağlanmassa ledler yanmıyor.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
USB kablo falan bişey gerekmiyor. kutunun içinden bir kol birde USB 2.0 kablosuz cihaz çıkıyor. İsterseniz PS3 veya PS2 ye takabilirsiniz istersenizde PC ye takablirsiniz. tek yapmanız gereken o cihazı pc ye takmak okadar yani. Kolların içinede tabiki 2 adet AAA kalem pil ( İnce kalem pil ) takmanız lazım.
4 tanesi bimde 1 1-5 TL falandı sanırsam piller :D Sonra kolun alt tarafında on off düğmesi var onu on yapınca çalıştı zaten bağlanınca 2 tane kırmızı led yanıyor kolun üstünde. Bağlanmassa ledler yanmıyor.

Acikcasi bakmadim kolda pil varmi yokmu diye ama o usb 2.0 taktim calismadi en sonda baktim win8de calismiyor diyorlardı forumlarda piranha razor f type kullaniyorum hepsiburada'dan almistim.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Acikcasi bakmadim kolda pil varmi yokmu diye ama o usb 2.0 taktim calismadi en sonda baktim win8de calismiyor diyorlardı forumlarda piranha razor f type kullaniyorum hepsiburada'dan almistim.
O ürüne 3 adet AAA ince kalem pil takman lazım :) Win 8 de çalışmama gibi bir durum söz konusu değildir. Sen hemen o kola pil tak ve çalıştır.
Yani pil takmadan direk çalıştırmaya çalışmak ve verim alamamak nasıl bir durum anlayamadım :mrgreen: ( Hele birde suçu Windows 8'e atmak )

Senin durumun buna benzedi kardeşim = 10.000 TL ye notebook aldım , ama internet olmadan Google'a girmeye çalıştım ve giremedim. Gibi :D
Yada elektrikli ısıtıcı aldım ama prize takmadan çalıştırmaya çalıştım ama çalışmadı gibi :D
Yada diye diye dünya kadar şey çıkar :)

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
O ürüne 3 adet AAA ince kalem pil takman lazım :) Win 8 de çalışmama gibi bir durum söz konusu değildir. Sen hemen o kola pil tak ve çalıştır.
Yani pil takmadan direk çalıştırmaya çalışmak ve verim alamamak nasıl bir durum anlayamadım :mrgreen: ( Hele birde suçu Windows 8'e atmak )

Senin durumun buna benzedi kardeşim = 10.000 TL ye notebook aldım , ama internet olmadan Google'a girmeye çalıştım ve giremedim. Gibi :D
Yada elektrikli ısıtıcı aldım ama prize takmadan çalıştırmaya çalıştım ama çalışmadı gibi :D
Yada diye diye dünya kadar şey çıkar :)

Tamam doğru diyorsun acil şehir disina cikmam gerekti o yüzden öylece kaldi bakmadim yani pil varmi yokmu diye ama internette araştırdım win8 desteklemiyor dedi bende yeni kol arayışlarına gecmistim.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben logitech f710 kullanıyorum memnunum ama biraz pahalıya aldım

Reaksiyon puanı
2,148
Ds3 alın, pile vereceğiniz parayla farkını çıkartır zaten. F710 u 85e bulursunuz en ucuz, ds3 ise 100 lira şu anda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi ds3 üm var ama win8.1 e bağlayamıyorum motioninjoy filan yapmaya çalıştım ama olmadı yeşillendirirseniz sevinirim