Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vista yüklü pc ye format atıp tekrar Vista yüklemek istiyorum.Fakat bilmiyorum.Bunun hakkında VİDEO olarak paylaşım yapmanızı rica ediyorum.Lütfen anlatım olmasın VİDEO olsun teşekkürler.
çok basit.. bios yüklenirken deleteye bas ve boot menüsünden first boot deviceyi cd-rom yap f10 a bas kaydedilsin mi diye sorduğunda eveti seç ve dvd ni tak ve yeniden başlat bilgisayarı. önyükleme yapmak için bir tuşa bası uyarısı gelecek ve bir tuşa bas.. şimdi yükle butonunu seç ürün anahtarını isteyecek... lisanslıysa gir ama crack yapacaksan boş bırakmanı öneririm sonra yükleyeceğin sürümü soracak..sürümünü seç ve ileri yi tıkla.. kuralları kabul et ve tekrar ileriyi tıkla. Yükleme türünü soracak bu sefer.. Sıfırdan bir format istiyorsan özeli seç.. Sonra çıkan ekranda biçimi tıkla ve tamama bas eski dosyaları silsin gerisi next next next