Yardım pc yavas acılıyor

redworld123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
merhaba ben elımdekı laptopu alalı 1.5 yıl fılan oldu muhendıslık okuyorum genel olarak onun uygulamaları ama oyun fılanda var dıkkat ederım eger yama fılan indiriceksem tr ıcın fılan vıruse ama pc son 1 aydır yavas acılıyor yavas dedıgımde normalde 10 sanıye fılan suren 17 18 oldu ama tuhaf olan pc nın normal işlemesınde performans kaybı yok yavaslık yok sadece yavas acılıyor ne öneririsiniz yardımlarınız için simdiden sagolun

salihaktan_

Profesör
Reaksiyon puanı
543
Bilgisayarınızın depolama alanının ne kadarı dolu?
Bilgisayarınızın depolama alanının dolması açılış hızını eksi yönde etkileyebilir.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
windows 10 dün toplu güncelleştirme 06 yı verdi, yükledim..

sistemler yavaş yavaş update alıyor. tarayıcılar, antivirüsler, ekran kartları...vs dolayısıyla eskiyor sistemin.

çok fazla yapacağın birşey yok eğer senden dolayı sıkıntı yoksa. c ye sağ klikle, özellikler/diski temizle/sistem dosyalarını temizle diyip herşeyi işaretleyip sil.

windowsun arama çubuğuna %temp% yazıp açılan penceredeki herşeyi sil. silinmeyenler kalsın.

eğer çözüm olmuyorsa ssd yoksa ssd almalısınız. sistem gözle görülür şekilde hızlanır.

bir de görev yöneticisini açıp başlat kartına gelin. orada arkaplanda açılan gereksiz bir şey var mı kontrol edin.