bluefear038
Öğrenci
Arada 20 tl fark var dostumhangisi ucuzsa o ama galbia msi da 3.2 usb var oyüzden msi
Arada 20 tl fark var dostumhangisi ucuzsa o ama galbia msi da 3.2 usb var oyüzden msi
msı tercih etmek daha mantıklı olur.Arada 20 tl fark var dostum
Şu NPLK4K1H kodlu Özel Toplama Bilgisayar daha iyi olur onun yerine.buna bakabilirsin
7TFLQP1U kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
ssd sorunlu onun yerine wdninkini tercih edinŞu 9LC1UXX9 kodlu Özel Toplama Bilgisayar daha iyi olur galiba onun yerine.
Tamam SSD'yi anladım ama o kasayı da alabilir. Ne yapalım 1000 TL'lik kasa alıp ekran kartını RX 5500 XT mi yapalım? Saçma olur. Kasanın hava akışı da iyi. Bütçesi biraz daha olsaydı daha iyi kasa önerilirdi tabii ki.ssd sorunlu onun yerine wdninkini tercih edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve kasada çok güven vermiyor
acaba ramler aç mhz intel için iyi bir anakart olması şart
aynı fiyata denk geliyor bu kasayı ve psu yu öneririmTamam SSD'yi anladım ama o kasayı da alabilir. Ne yapalım 1000 TL'lik kasa alıp ekran kartını RX 5500 XT mi yapalım? Saçma olur. Kasanın hava akışı da iyi. Bütçesi biraz daha olsaydı daha iyi kasa önerilirdi tabii ki.
sadece güven dermiyor dedimTamam SSD'yi anladım ama o kasayı da alabilir. Ne yapalım 1000 TL'lik kasa alıp ekran kartını RX 5500 XT mi yapalım? Saçma olur. Kasanın hava akışı da iyi. Bütçesi biraz daha olsaydı daha iyi kasa önerilirdi tabii ki.
Dostum bunda 80 plus olmaması ne gibi etki ederaynı fiyata denk geliyor bu kasayı ve psu yu öneririm
![]()
CoolerMaster MasterBox MB311L 600W RGB Tempered Glass USB 3.2 mATX Mid Tower Kasa
CoolerMaster MasterBox MB311L 600W RGB Tempered Glass USB 3.2 mATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
Ama Z490 anakart sayesin de , İntel 11.Nesil takabilir ileride. İntel 11.nesil AMD 3. 4. 5. nesli geçecek.
Evet doğru dedin o da iyi bir seçim olur. QBL656L6 kodlu Özel Toplama Bilgisayaraynı fiyata denk geliyor bu kasayı ve psu yu öneririm
![]()
CoolerMaster MasterBox MB311L 600W RGB Tempered Glass USB 3.2 mATX Mid Tower Kasa
CoolerMaster MasterBox MB311L 600W RGB Tempered Glass USB 3.2 mATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
Neyse tartışmaya gerek yok. Biraz kaptırmışım kendimi. Üzgünüm.sadece güven dermiyor dedim
11. nesil intel işlemcilerin 5.nesil amd işlemcilerden daha güçlü olacağını pek sanmıyorum. r5 5600x i hiç bir şeye değişmmem.Ama Z490 anakart sayesin de , İntel 11.Nesil takabilir ileride. İntel 11.nesil AMD 3. 4. 5. nesli geçecek.
Evet doğru dedin o daha iyi bir seçim olur. QBL656L6 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Neyse tartışmaya gerek yok. Biraz kaptırmışım kendimi. Üzgünüm.
3600 işlemci OC yapmamıza imkan veren ana kart ile ki bu ana kart 700₺ lik intel işlemciye kafa tutuyor fakat ısınma sorunu oluyor idi bunada iyi bir soğutucu yatırımı bundan sonraki sistemlerde de kullanılır deniliyor idi. Fiyat performan oluyor idi. Gel gör bunu herkes bu şekilde anlatınca normalde 1350₺ olması gereken 3600 2000₺ bandında gezinir oldu. Sadece oyun oynayacak klasik bir gamer iseniz İntel 10400f öneririm.Bi arkadaş 10400F işlemci atınca 3600 vs 10400 e baktım
10400 4-5 FPS daha fazla alıyor her oyunda siz ne dersiniz