Pc Topluyorum yardım eder misiniz? (vatandan)

dert35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba..benim alcagim ürünler

ana kart: msı 760gm-p21 (fx) am3+ amd =100 tl (100-130 tl arası önerilerinz varsa sevinirim)

işlemci: amd fx x6 6100 soket am3+ 3.3 ghz = 315 tl

ram = kıngston 4 gb ddr3 1333 mhz = 57 tl

kasa: cooler master haf 912 plus gx 80 plus 750 w =412 tl (vatanda cok alınan bu kuzenimdede var güzel ama cok pahalı :D sizce bu iyi mi yoksa biraz daha ucuzu olan mı alayım ? )

ekran kartım aynı kalcak : gts 250 1 gb 256 bittir...

simdiden tsk ederim ...sectigim ürünlerden 5-10 tl daha iyisi varsa onu alırım ..(: simdiden tsk ederim (: ( alacagim yer vatan bilgisayar)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

dert35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasa olayı pahalı dedigin gibi lüsk e giriyor..ama babam teknoleji anlamaz biri :D:D benim amacım 3-5 yıllık pc toplamak :D ama kasalara baktım güzel gibi ...bide vatandaki adamlara da sorarım eger bunlar daha iysi tabikide önerdiklerini alırım..benim sorum ana karttın önemi nedir yani 100 tl lik olanla 200 tl olanın farkı ne olur ...cahiligimden dolayi özür dilerim :D:d

arastirdin içinde tsk ederim (:

işlemci x6 almayı düsnüyorum dedigim gibi ileriye dönük olsun diye :D

diyelim ben kendi sectiklerimi aldım oyunlarda nasıl bir performans alırım ? suan elimde bf 3 (orjinal =multi) için orta ayarda mı oynarım ? ekran kartim = gts 250 1 gb 256 bit

simdiden tsk ederim (:

dert35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gündür arastiriyorum kasa olayı banada cok fazla geldi hani 200-500 arası baktım vatandakilere en cok 400 tl olan kasa sevildi bide dedigim gibi kuzenimdede var sevdim tipini fln rahatlıgını ...ama dedim cok pahalı daha uygunana bak....ürünlerin coguna baktım ve yorumlarını okudum sorunları cok

örnek: bir kasanın toz alma olayı cokmus...o kadar laıyormus ki sogutucuya zarar vermis iyi asogututamıyormus

2) cok ses cıkarıyorlarmıs..çogunlugunun sorunu bu

3) bazılarının toz filitresi yokmus

yani aradıgım kasayı bulamadım :D tamam pahalı biraz ama hem güvenilir hem içi rahat hem cok tavsiye edilen kasa tipi ... :D simdiden tsk ederim..ama diger parcalarla ilgili tavsiyen varsa dinlerim onları işlemci ve kasa haric :D