• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

PC toplama

SolSol

Öğrenci
Screenshot_20181105-231417.pngScreenshot_20181105-231426.pngSizce iyi mi bu fiyata ve uyumlu mu parçalarla

Monitörünün modelini atar mısın?

Monitör yok sadece PC

---- Mesajlar birleştirildi ----

Onu sonradan alırım

Son düzenleme:
Sonradan Alcan o zaman tam 3000 al monitörlü birde Amazon yurt dışından geliyor

Dikkat ettiysen "Amazon.tr" yani Türkiye'de ki Amazon. Türkiye'den geliyor.

Dikkat ettiysen "Amazon.tr" yani Türkiye'de ki Amazon. Türkiye'den geliyor.
TM 3000 TL'ye monitörü fortnite destansı da oynayacak felan

---- Mesajlar birleştirildi ----

3000 TL'ye monitör de bulunsun içinde fortnite pubg

Son düzenleme:
3000 TL'ye monitörlü, 1080p'de Fortnite'ı destansı ayarlarda oynatacak bir bilgisayar istiyorsan unut yani. En fazla orta ayarlarda akıcı oynarsın. 1050 Ti ile 70-80 FPS alıyorum ben destansı çoğunlukla 60-65 arası.
Yüksek ayarlarda oynamak istiyorsan ikinci el ile güzel bir sistem dizilir.

3000 TL'ye monitörlü, 1080p'de Fortnite'ı destansı ayarlarda oynatacak bir bilgisayar istiyorsan unut yani. En fazla orta ayarlarda akıcı oynarsın. 1050 Ti ile 70-80 FPS alıyorum ben destansı çoğunlukla 60-65 arası.
Olmaz mı monitör çok iyi olmasa da olur

Televizyon var mı orada? 3000 TL'ye belki düzgün destansı ayarlarda oynatacak bir şey toplanır muhtemelen monitörsüz dayanabilecek isen.

Ya zaten monitör alcam maksimum bütçemiz 3500 buda maksimum olmaz mı 3500 monitörlü bir pc

Ekran kartı eklememiş nasıl oynayacak?
Muhtemelen bilgisayar bileşenleri hakkında çok az şey biliyorsun veya bilmiyorsun. Ryzen 3 2200G, 200GE ve Ryzen 5 2400G APU işlemciler yani kendi içlerinde ekran kartına sahip. Nasıl İntel'de dandik bir HD ekran kartı var ise bunun içinde bunlardada öyle ama bunların ki daha güçlü.

Muhtemelen bilgisayar bileşenleri hakkında çok az şey biliyorsun veya bilmiyorsun. Ryzen 3 2200G, 200GE ve Ryzen 5 2400G APU işlemciler yani kendi içlerinde ekran kartına sahip. Nasıl İntel'de dandik bir HD ekran kartı var ise bunun içinde bunlardada öyle ama bunların ki daha güçlü.
Bilmiyordum.

3500 monitörlü PC olmaz mı maksimum bütçem

Bunları teker teker mi sipariş edecem ve ben mi takacsm parçaları ilk defa sipariş versem k.b
Nanokatolog sitesinde olan ürünleri desteği arayıp stokta var mı diye sor ve varsa al yoksa başka bir ürün öneririm. Öbürlerini direk sipariş et. Evet kendin takacaksın kolay bir şey zaten SDN, Technopat gibi kanallardaki bilgisayar toplama videolarına bakarak sıra sıra toplayabilirsin onlar gibi.

Ryzen 2200g apu gpu ile fortnite 720p de 60 - 70 fps alırsında pubg de en fazla 20 - 25 fps alırsın..

HDD ve anakartın stoğu kalmamış başka bir ürünlere bakın dediler