PC Sürekli Donuyor !

Danqerous

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Bilgisayarın sürekli donuyor. Özellikle Flash videolar izlerken fakat güncellemeler tam. Sadece ekran kartı ve ses kartı hariç. Bilgisayarımın donma sebebi nedir günde en az 3 4 kes donuyor yarımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
İşlemci,ekran kartı gibi parçaların sıcaklıklarını kontrol edin.Ekran kartı aşırı ısınıyorsa bu sorun çıkabiliyor.

Danqerous

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet. Sürekli netteyim ve PC 6 senelik :) bunun bi önerisi var mı ?

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
şimdi benim kardeşimde de aynı sorun var. tamirciye götürdüm anakartı hallolmuş dedi. ama sen dediğime bakma bi tamirciye götür çözersin sorunu

arex2155

Asistan
Reaksiyon puanı
0

tarkan doğru diyor tamirciye götür şöyle içli dışlı bi yıkasın motoru bide yağlasın tmmdır :D:D:D

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Özellikle Flash videolar izlerken donuyorsa izlediğin programda bi codec sorunu vardır sil yeniden yükle

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
peki en son ne zaman içini açıp tozunu aldın :D eğer 6 aydan daha önceyse, bir an önce kasayı açıp, dikkatlice güzel bir temizlik yaptıktan sonra (işlemcinin fanının üzerindeki bez parçası gibi olan toz tabakasını kaldırmayı unutma :) ) büyük ihtimalle sorunun düzelecektir, kolay gelsin ;)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Donanımsal bi problem gibi görünüyor... Bilgisayar çalışıyorsa anakartla alakası olacağını sanmiyorum... Anakartta sorun olsa bilgisayar açılmaz... Ram leri kontrol et tam oturt sonra donanım uyumsuzluğu olabilir.... Şimdilik aklıma gelen bunlar dahada olmazsa servise gönder...