Pc Sistem

selocan01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim pc baya çok donuyor felan virüs felan işte ben bir format attırıcam yanında birkaç birşeyde alıcam çünki pc çok yavaş ne önerirsiniz ram felan ?ekran kartı almama gerek varmı ?

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Mevcut donanımınızı ve bilgisayarı ne için kullandığınızı (oyun-hardcore_oyun-ofis-tasarım vs) yazarsanız daha iyi olur.

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
özelliklerini yazda ona göre bir tavsiyede bulunulur.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dostum kusura bakma ama ben müneccim miyim,nereden bileyim sisteminde ne var.önce sistemini ayrıntılı olarak yaz.

selocan01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 512 ram ddr2 256 ekran kartı var genellikle samp cs oynarım birde php site tasarımı yaparım o tür programlar .

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Bütcenizi bilmemekle beraber, önem sırasına göre :

I. Yeni bir işlemci ( En az Dual Core)
II. Ram (En az 1 GB)
III. Ekran kartı (En az 512MB - 128 bit)
IV. Üsttekileri aldıkdan sonra mevcut olan yetmezse yeni bir güç kaynağı (En az 350W)

Olarak sisteminizi yavaşdan yenilemeye başlamanızı öneririm... Öneriyon öneriyonda para nerde paraaa demeyesiniz diye üstteki listeyi "önem sırasına" göre yaptım. PHP ve CS'de pek bir sorun yaşamıyorsanız aceleye gerek yok. Üstten aşağıya doğru alabildiğinizi yavaş yavaş alın.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
işlemci hakkında bilgimiz yok !
sanırım intel core felan kullanıyorsun...

İşlemcini felan söylersen.. bütçenide söylersen tavsiyede bulunalım yalnız.. sana yeni bir pc bile aldırabiliriz ona göre :)

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Senin pc nin yavaş olmasının en büyük nedeni ram 512mb.sen en az 1gb yapmaya çalış.işlemcini bilmiyorum ama en az pentium d ise çift çekirdeklidir,şimdilik pek gerek yoktur.bi de adobe reader gibi programlar kurmuşsan başlangıçta gereksiz girişleri olur.onları kaldırırsan pc baya rahatlar.arada bir disk temizleme,birleştirme yaparsan pc den max verim alırsın.