Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim pc baya çok donuyor felan virüs felan işte ben bir format attırıcam yanında birkaç birşeyde alıcam çünki pc çok yavaş ne önerirsiniz ram felan ?ekran kartı almama gerek varmı ?
Bütcenizi bilmemekle beraber, önem sırasına göre :
I. Yeni bir işlemci ( En az Dual Core)
II. Ram (En az 1 GB)
III. Ekran kartı (En az 512MB - 128 bit)
IV. Üsttekileri aldıkdan sonra mevcut olan yetmezse yeni bir güç kaynağı (En az 350W)
Olarak sisteminizi yavaşdan yenilemeye başlamanızı öneririm... Öneriyon öneriyonda para nerde paraaa demeyesiniz diye üstteki listeyi "önem sırasına" göre yaptım. PHP ve CS'de pek bir sorun yaşamıyorsanız aceleye gerek yok. Üstten aşağıya doğru alabildiğinizi yavaş yavaş alın.
Senin pc nin yavaş olmasının en büyük nedeni ram 512mb.sen en az 1gb yapmaya çalış.işlemcini bilmiyorum ama en az pentium d ise çift çekirdeklidir,şimdilik pek gerek yoktur.bi de adobe reader gibi programlar kurmuşsan başlangıçta gereksiz girişleri olur.onları kaldırırsan pc baya rahatlar.arada bir disk temizleme,birleştirme yaparsan pc den max verim alırsın.