Pc parça toplama

TunahanSaygıner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selamlar arkadaşlar. Bu konuda size birkaç adet sorum olacak cevaplayanalara şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşlar benim Asus P5G41T-M LX model bir anakartım var. Bu anakarta gtx750 ti ve intel xeon x5450 almayı düşünüyorum. Şu anki sistemim windows 7, 32 bit. Yukarıda belirttiğim parçaları aldıktan sonra bir bilgisayarcıya götürüp format attirmayı ve bilgisayarımı win 10, 64 bit yaptırmayı düşünüyorum. Sorulari sormaya başlayayım..
1-) Bilgisayarımda silinmesini istemediğim resim ve videolar var bu videoları format atarken yedekleyip sonra geri kurabiliyorlar mı ?
2-) Kuracağım sistem için 8gb tek slot ram almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım bütün RAM'lar uymuyorumuş. Bildiğiniz uyumlu RAM var mı ?

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Format anında sürücüyü sil demez,ileri ile devam edersen eski dosyaların, windows.old diye bi ana dosya içinde atılmış vaziyette saklanır zaten.

TunahanSaygıner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
  1. Bilgisayarcı ile konuşup yedek alıp ondan sonra format atmasını isteyebilirsiniz. Geri yükleyebilirler tabii ki.
  2. Önerdiğim RAM: Kingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR1333D3N9/4G) Fiyatı
Teşekkur ederim ama sanırım ram i daha sonraya erteliycem ana parcalar daha önemli çok sağolun. Peki toplayacağım parcalar iyi iş yapar mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format anında sürücüyü sil demez,ileri ile devam edersen eski dosyaların, windows.old diye bi ana dosya içinde atılmış vaziyette saklanır zaten.
Teşekkür ederim..

TunahanSaygıner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Yatırım yapmiyorum zaten 2-3 yıl götürsün sonra 0 bi sistem çekicem üniversite sınavından sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden? Ne kadar yeterli olur?
Bilgisayarın sadece işlemci ve ekran kartından oluşmuyor. Kaldı ki kullanacağın işlemci güç tüketiminin yarısını kullanacak. Yangın çıkarırsın. 500 watt dan aşağı düşme.