Pc oyun oynarken kapanıyor

omer_909

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle sa oyun oynarken pc kapanıyor çok sinir oluyorum bi fikriniz varmı ? Pc özellikleri 64 bit 8 gb ram ekran kartı nvıdıa geforce gtx 550 ti işlemci AMD FX (tm)-6300-Six-Core processor 3.50 GHz

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
işlemci macununu yenileyin(yönergelere uygun).stok fan kullanıyorsanız iyibir soğutucu alma zamanı geldi gibi...

omer_909

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Macunu yaparımda pcyi alalı 1 yıl oldu ama fan almama gerek varmı ki fanı temizlesem daha iyi olmazmı

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende 6300 işlemci kullanıyorum.oc yapmam oynadığım birkaç oyun var idare ediyor.
fanı temizlemek derken neyi kastettiniz bilemiyorum..kanatlarını temizlemekten bahsediyorsanız elbette yararı olur amma öyle ahım şahım deyil..
macunu kalitelisinden kullanmanızı öneririm..amma ufukta iyibir soğutucu görünüyor gibi...

omer_909

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saol kardeş ben şimdi macunu yaptırcam fanı temizliyeceğim yani kasayı komple temizliyeceğim eğer bunları yaparsam pc kapanırmı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada .oc yapmam neyi kastettiniz

omer_909

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş bunları yaparsam kapanırmı gene ?

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
konunun yeri burası mı kardeş?!
sorununa çözüm olmayacak olsa neden yazsın, bir dene bakalım.

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hata bu mu ?
7723.image_5F00_thumb_5F00_7208FBE8.png

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle sa oyun oynarken pc kapanıyor çok sinir oluyorum bi fikriniz varmı ? Pc özellikleri 64 bit 8 gb ram ekran kartı nvıdıa geforce gtx 550 ti işlemci AMD FX (tm)-6300-Six-Core processor 3.50 GHz

Bu sorun bendede vardı.Casper kullanıyorum.Oyun oynarken vs. bilgisayar kapanıyordu.Sebebi bilgisayarınızın fazla ısınlanmasından kaynaklı.İncelikle fanı temizleyin.Macunlayın.Sorun çözülecektir.Çözülmez ise bir tane soğutucuda işinizi görecektir.Ama fan temizlemek en kesin ve etkili yöntemdir.

omer_909

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saol peki macun zararlımı ?

omer_909

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok :D macunu sürdükten sonra ne zaman birdaha sürerim yani kaç ay sonra sürerim

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yine aynisini yapana kadar surme :) bise sağlam bi fan al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar öncelikle s.a benim pc pes vb. oyunlar oynarken kapanıyor sorunu nedir acaba bilen varsa bir zahmet söyleyebilir mi? :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bu sorun herkezde var ama kesin cözüm bilen varmi ben birseyin farkina vardim kücük oyunlarda kapanmiyor ben fanlari deyistirdim termel macun yaptim ekren kartini yeniledim simdide islemciyi ve ana karti yenileyecem olmadisorun ekran karti deyil remler deyil hartdiskde deyil kesin islemci yada anakarttaiyi anlayan varsa söylesin bilen biri varsa söylesin...