Pc oyun oynarken donup kaliyor ?

topsecretkursad

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Olay yuksek ihtimal makinanin kasasinin temiz olmadigindan kaynaklaniyor ekran kartin sorun yaratmamali gpu-z indir onu ac sonra crysis 2 yada bf 3 gibi bir oyuna gir yada gta 4 e sonra oyna 2-3 dk (pc kapanmassa tabi) hemen alt-tab yap gpu z ye gel sensors bolumune tikla ustten gpu temparutere nin yanindaki sicaklik degerine tikla o degerin sol usttunde min max yazar max olunca bak 70-80 dereceyi gectiyse bile kapanmaz (benim kart 106 derecede kapanmadi)(benimkide garip ama kapanma olayi daha cok islemci kaynakli ekran kartlarindan daha hassaslar) aidata yi kullanip islemciye stress testi yaptir 70 dereceyi gecmemeli yada 80 i ztn cogu islemci 100-105 te kendini kapatiyor ve suruculerini guncelle makinayi tamamiyla temizle ole supurge ile felan degil ekran kartini cikar onu ayri temizle islemciye termal macun sur bunlarda olmazsa bios ile ilgilir potansiyel olarak biosu resetle ole dene (pilini cikarinca resetleniyor saat pili gibi birsey zaten isi sorunu varmi bak varsa biosu guncelle yine var servise :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben point blank oyununu oynuyorum fakat donup kalıyo bunu nasıl düzeltcem ha bu arada bu olay ilk başlarda olmuyordu :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben de de her cd den yüklediğim oyun donuyor kalıyor bilgisayarda hiç bir şey çalışmıyor lütfen en kısa sürede cevap bekliyorum ne yapabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:w00t:Aynı Soorun bendede var arkadaşlar bende bazı oyunlarda oluyor

bİLGİSAYARIM DONDUGU OYUNLAR Oyunlar :

Cd ile olan TÜM OYUNLar
Mta = Multi Theft Auto Kısaca Gta san Onlinesi
Metin2

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
:w00t:Aynı Soorun bendede var arkadaşlar bende bazı oyunlarda oluyor

bİLGİSAYARIM DONDUGU OYUNLAR Oyunlar :

Cd ile olan TÜM OYUNLar
Mta = Multi Theft Auto Kısaca Gta san Onlinesi
Metin2

Ben bu tür mesajları gördükçe ziyaretçi olarak mesaj yazma özelliğinin kapatılmasının forumun sağlığı açısından daha iyi olacağını düşünmeye başladım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abii bnde ise 5 10 dk bf3 multi oyunuyorum hemen donuyor daha dün yükledim orijinal oyun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler ben wolfteam oynuyorum lobide envanterde falan kasmıo oyuna girince 3-4 adım yürüyom pc donup kalıyo reset atıyorum olmuyo.öncelerden böyle degildi format attırdık sonra kasmaya başladı formatın zararı olabilirmi acaba cevaplarınızı beklyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de film izlerken ve counter oynarken donuyor kalıyor. donduğunda trrr diye bir ses çıkarıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim ekran kartım nNVİDİA geforce 9600gt işlemcim amd 4000+ 2. 11 ghz yardım edin donup duruyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş sorunu güç kaynağı eeğr güç kaynağın 300w tan az ise ekran kartını kaldırmıyor bu yüzden oyundayken donma yapar bu tüm pc si donana lar için geçer lidir işlem ciyle alakası yok benim işlerim 80 c ceyibuluyor onarağmen don muyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede var ben 2-3 saat oynuyorum bişi olmuyo oyuna girince 1dk sonra kapanıyo

0

09637

SDN Okuru
Ya banada yardimci olursaniz sevinirim gercekteb stress testini aksam deneyecegim. Fakat benim problemim ArmA3 ile alakali oyuna girdikten 5 10 dk sonra oyun kilitleniyor. Ve ALT+F4 ile kapatmak zorunda kaliyorum pcde sorun yok sadece ArmA kilitleniyor. Varsa yararli bir bilginiz benimle paylasirsaniz cok sevinirim..