PC Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CCD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Merhaba değerli üyeler, bir arkadaşımın benden yardım istemesi üzerine konuyu burada benden daha bilgili kişilere sormak istedim. Arkadaşım yeni bir pc almak istiyor maksimum bütçeside 3500-3600TL Oyunlarda iyi fps alabilecek bir masaüstü bilgisayar istiyor. Ben oldukça araştırdım buldum bir kaç bilgisayar sizlerdende tavsiyelerinizi bekliyorum. Sadece kasa bu arada. Şimdiden teşekkür ederim.

pixpix

Doçent
Reaksiyon puanı
290
Bütçeyi 500-600 TL aşarsa çok büyük kademe atlıyor bilgine

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Bütçeyi 500-600 TL aşarsa çok büyük kademe atlıyor bilgine
Dediğim gibi hepsinden haberim var arkadaşım bu gidip 500tl daha paran var mı diyemiyorum... Belkide dediğim bütçedeki bilgisayarlardan atabilirsiniz o kadar bilgim var benimde. Mesela bütçeyi 1000Tl aşarsada çok büyük kademe atlayabiliyor değil mi?!

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
867
Merhaba değerli üyeler, bir arkadaşımın benden yardım istemesi üzerine konuyu burada benden daha bilgili kişilere sormak istedim. Arkadaşım yeni bir pc almak istiyor maksimum bütçeside 3500-3600TL Oyunlarda iyi fps alabilecek bir masaüstü bilgisayar istiyor. Ben oldukça araştırdım buldum bir kaç bilgisayar sizlerdende tavsiyelerinizi bekliyorum. Sadece kasa bu arada. Şimdiden teşekkür ederim.
500-600 tl artırın daha iyi birşey yaparız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi hepsinden haberim var arkadaşım bu gidip 500tl daha paran var mı diyemiyorum... Belkide dediğim bütçedeki bilgisayarlardan atabilirsiniz o kadar bilgim var benimde. Mesela bütçeyi 1000Tl aşarsada çok büyük kademe atlayabiliyor değil mi?!
Çünkü eğer 500-600 koyarsanız İ3 10100 ve GTX 1650S sistem toplayabiliriz

pixpix

Doçent
Reaksiyon puanı
290
Bu kadar sinirle ve gereksiz agresif insanlara yardımcı olmam . Forumd da 1000 kişi var onlar size güzel sistemler toplayacaklardır

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
500-600 tl artırın daha iyi birşey yaparız

Çünkü eğer 500-600 koyarsanız İ3 10100 ve GTX 1650S sistem toplayabiliriz
Knkm ben almıyorum pcyi! Anladım bende farkındayım artarsa daha iyi olacağını.

Bu kadar sinirle ve gereksiz agresif insanlara yardımcı olmam . Forumd da 1000 kişi var onlar size güzel sistemler toplayacaklardır
Hayır hoşlanmıyorum çünkü 500-600TL koyarsa daha iyi şeyler olacağını bende biliyorum. Bütçede yazan neyse o :/

pixpix

Doçent
Reaksiyon puanı
290
Bu kadar gereksiz sinirli ve agresif insanlara karşı yardımcı olmam . Forum da bir sürü kişi var onlar size toplayacaktır . Arkadaşınıza diyemiyorsanız çağırın biz deriz

Bu niye iki defa yazdı

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Bu kadar gereksiz sinirli ve agresif insanlara karşı yardımcı olmam . Forum da bir sürü kişi var onlar size toplayacaktır . Arkadaşınıza diyemiyorsanız çağırın biz deriz

Bu niye iki defa yazdı
Ya kardeşim okudum okudum, neyi diyeceksin acaba bütçe muhabbeti mi yapacaksın sanki evlilik teklifi edemiyor yardım edeceksin :) Yılbaşından önce alması gerekiyormuş. :) Anladıysan teşekkür ediyorum yardım etmek zorunda değilsin.

mychar276

Profesör
Reaksiyon puanı
3,210

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Parçaları tek tek alırsanız güzel bir APU sistem toplanır.
Daha sonra para biriktirerek harici bir ekran kartı da alınabilir.
Ayrıca daha sonra SSD de yükseltilebilir.

TOPLAM: 3600 TL
Tamamdır sağolun ona söyleyeceğim. :)