- Reaksiyon puanı
- 18
arkadaşlar pcniz de veya laptopunuzda hangi işletim sistemi var
windows kaçWindows
neden win 10 pro varken niye win 7 homw premiuma geçiceksinwin 10 pro ama yakında win 7 home premium
Arkadaşın sistemi windows 10'da iyi çalışmıyordur belki.neden win 10 pro varken niye win 7 homw premiuma geçiceksin
maşallah 1 pcde windows linux mac os maşallah maşallahWindows ve linux ubuntu bir aralar macOS da yüklüydü ama noldu bilmiyorum epeydir çalıştırmadım .
ama hani windows 7 de oyun oynayacaksa ben windows 7 den iğrenç 1 deneyim aldım o yüzden haniArkadaşın sistemi windows 10'da iyi çalışmıyordur belki.
İğrenç mi? Bilgisayarda Öntanımlı Olarak Win7Home Premium Var.ama hani windows 7 de oyun oynayacaksa ben windows 7 den iğrenç 1 deneyim aldım o yüzden hani
Windows 7 nin performansı daha iyi kötü sistemlerde daha iyi çalışıyor bende eski bir compaq laptop vardı windows 10 kurulu olan windows 7 ye geçince rahatladı laptopama hani windows 7 de oyun oynayacaksa ben windows 7 den iğrenç 1 deneyim aldım o yüzden hani
Windows 7 Onca seneye rağmen eskimeyen sistem.arkadaşlar pcniz de veya laptopunuzda hangi işletim sistemi var