Pc Mühendisi Olmak İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KanCi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KanCi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Arkadaslar Ben Bilgisiyar Mühendisi Olmak İstiyorum Para icin Degil ilk bastan söliyim Ben Daha cok yazilima ilgim var Ama donanimida Ögrensem iyi olur diye düsünüyorum Galiba Pc mühendislerine yazilimida ögretiyolarmis . Suan 7 e Gectim Lisede Hangi Bölüme Gitmeliyim :confused1: Sonra pc mühendisligine gitcem ama donanim ile hic ugrasmak istemiyorum sadece yazilim ile acaba Yazilim mühendisligine gidip kendimde donanimmi ögrensem . Sonra Simdiden Hangi program dilini ögreniyim Cogu yer c , c++ ile basla yaziyor . Birde Önerebilceginiz Bir kitap yada site varmi ( Türkce olsun ) Birde Matematikte iyiyimdir Fende çok iyiyimdir ingilizce ögreniyorum :) Simdiden tskürller

KanCi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Arkadaslar Ben pc müh. olmak istiyorum Bir Kaç Sorum var ilk olarak söleyim 7 ye gectim Birinci Sorum Ben Pc Müh olmak istiyorum ama ilgim daha cok Yazilima Ama Donanimida ögrenirsem iyi olur diyorum Onun İcin Yazilim mühendisi olup Donanimi kendimmi ögreneyim 2 . Sorum Liseye gectigimde Hangi bölümü secmeliyim 3. Sorum Simdiden Baslasam iyi olurmu 4. Sorum Hangi program dili ögrenmeye baslayim benim baska yerde Okuduguma Göre cogu kisi c ve c++ ile basla diyolar :? Bu arada Matematik fen fizik önemlimis Matematikim İyidir Fende Cok iyiyimdir fiziki daha görmedim

Gecici Heves Degil Cok uzun zamandir arastiriyorum !!!!!!!!!!!!!

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Arkadaslar Ben pc müh. olmak istiyorum Bir Kaç Sorum var ilk olarak söleyim 7 ye gectim Birinci Sorum Ben Pc Müh olmak istiyorum ama ilgim daha cok Yazilima Ama Donanimida ögrenirsem iyi olur diyorum Onun İcin Yazilim mühendisi olup Donanimi kendimmi ögreneyim 2 . Sorum Liseye gectigimde Hangi bölümü secmeliyim 3. Sorum Simdiden Baslasam iyi olurmu 4. Sorum Hangi program dili ögrenmeye baslayim benim baska yerde Okuduguma Göre cogu kisi c ve c++ ile basla diyolar :? Bu arada Matematik fen fizik önemlimis Matematikim İyidir Fende Cok iyiyimdir fiziki daha görmedim

Gecici Heves Degil Cok uzun zamandir arastiriyorum !!!!!!!!!!!!!
Muhammed Mastar C++ adlı kitabına bakabilirsin 0 dan anlatıyor bende kullanıyorum şu an kesinlikle tavsiye ederim.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Muhammed Mastar ın kitapları iyi bir öneri ancak kitabını almadan önce bloguna göz atmanı tavsiye ederim

muhammedmastar.com