Kuzeyyyy41
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
İ5 9300
1650 gtx ekran karti
Ram 8 gb
1650 gtx ekran karti
Ram 8 gb
işlemci i5 9300 emin misin ayrıca bana sorarsanız bilgisayarınızı zorlarsınız hemde çok zorlarsınız aşırı ısınır vs. sorunlar olurhocam her oyunu oynatır. Ama her oyunu maxta oynatmaz. Bazı oyunları lowda 30fps oynayabilirsiniz.
Rami 16 gb mi yapsam yoksa ssd 512 mi olsaYani ram ve işlemci çok iyi olmasa da çoğu oyunu oynatır ama her oyunu oynatır çok geniş bir kavram olur. Mesela cyberpunk kaldırmayabilir sistemin
ssd kaç ki senin?Rami 16 gb mi yapsam yoksa ssd 512 mi olsa
256ssd kaç ki senin?
bu biraz sana bağlı 256 bana az gelir ben çok şey yükleyeceğim dersen ssd yükselt ama sen 256 yeter dersen ram yükselt tabiki
Suan witcher 3 var orta ayarlarda 60 fps aliyorum sabit valorantta 100 -190 arasi degisiyorbu biraz sana bağlı 256 bana az gelir ben çok şey yükleyeceğim dersen ssd yükselt ama sen 256 yeter dersen ram yükselt tabiki
Deediğim gibi daha çok şey yükleyeceksen ssd yükselt ama başka bir şey yüklemeyeceksen ram yükselt pc seni şuan tamamen memnun ediyorsa da h,bir şey yapma bence ama karar seninSuan witcher 3 var orta ayarlarda 60 fps aliyorum sabit valorantta 100 -190 arasi degisiyor
Rami 16 gb yapsam oyunlara faydasi yansir miDeediğim gibi daha çok şey yükleyeceksen ssd yükselt ama başka bir şey yüklemeyeceksen ram yükselt pc seni şuan tamamen memnun ediyorsa da h,bir şey yapma bence ama karar senin
Günümüz oyunlarının hepsini açar. Ultra'da değil ama.İ5 9300
1650 gtx ekran karti
Ram 8 gb
Çok yansır. İlk fırsatta yükselt.Rami 16 gb yapsam oyunlara faydasi yansir mi
ama bilgisayarı yorar baya işlemci düşük çünkü baksana ram de aynı şekildeGünümüz oyunlarının hepsini açar. Ultra'da değil ama.
İslemci nasilGünümüz oyunlarının hepsini açar. Ultra'da değil ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok yansır. İlk fırsatta yükselt.
O zaman rami 16 gb yapayımama bilgisayarı yorar baya işlemci düşük çünkü baksana ram de aynı şekilde
İşlemci düşük değil. Sallamayın.ama bilgisayarı yorar baya işlemci düşük çünkü baksana ram de aynı şekilde
Eh. Muhteşem değil ama yinede günümüz şartlarında ideal.İslemci nasil
O zaman rami 16 gb yapayım
i5 9300 düşük değil mi sence?İşlemci düşük değil. Sallamayın.
Muhteşem değil. Ama günümüz şartlarında iyi.i5 9300 düşük değil mi sence?
knk işlemcin normal seviyede ama çok da yüksek diyemeyizİslemci nasil
O zaman rami 16 gb yapayım
Siz direk zayıf diyorsunuz. Orta seviye bir işlemci.knk işlemcin normal seviyede ama çok da yüksek diyemeyiz
bende aynen öyle demeye çalışıyorum
ortanın bir tık altı diyebiliriz gaming için yetersizSiz direk zayıf diyorsunuz. Orta seviye bir işlemci.
O zaman rami 16 gb yapacam fps falan yukselir yaniknk işlemcin normal seviyede ama çok da yüksek diyemeyiz
bende aynen öyle demeye çalışıyorum
Yeterli.ortanın bir tık altı diyebiliriz gaming için yetersiz
ya sallama mesela steam pubg pes 21 fifa 21 kesinlikle yetersiz işlemci onlar içinYeterli.
Çok yükselir. Sistem rahatlar.O zaman rami 16 gb yapacam fps falan yukselir yani
Yeterli. PUBG Ultrada oynatır.ya sallama mesela steam pubg pes 21 fifa 21 kesinlikle yetersiz işlemci onlar için
O kadar yuksek oyunlar degil outlast witcher tarziya sallama mesela steam pubg pes 21 fifa 21 kesinlikle yetersiz işlemci onlar için
Fifa falan asar zaten daha cok 2016 oyun yillari tarzi oyunlarÇok yükselir. Sistem rahatlar.
Yeterli. PUBG Ultrada oynatır.
sen ciddi misin ekran kartı tamam ram de hadi neyse de bu işlemci ultra da oynatır mı sence ? Gerçekten mantıksız konuşuyorsunÇok yükselir. Sistem rahatlar.
Yeterli. PUBG Ultrada oynatır.
Evet Oynatır. Bence sen bir bilgilerini gözden geçir. Dediğin 2 oyun da ekran kartı ağırlıklısen ciddi misin ekran kartı tamam ram de hadi neyse de bu işlemci ultra da oynatır mı sence ? Gerçekten mantıksız konuşuyorsun
Ne demişler cahille tartışılmaz hehe deyip geçeceğiz artıkEvet Oynatır. Bence sen bir bilgilerini gözden geçir. Dediğin 2 oyun da ekran kartı ağırlıklı
Bence bilgilerinizi gözden geçirin.Ne demişler cahille tartışılmaz hehe deyip geçeceğiz artık
Yani siz yanlıž bilgi vermeye devam edin... Arkadaşa üzülüyorum yanlış bilgi aldığı için.Ne demişler cahille tartışılmaz hehe deyip geçeceğiz artık