PC min fanı çok ses yapıyor...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Yaw iyi kötü bir sprey aldım sıktım ses azaldı.. ancak arada bir bilgisayar kasılınca 50 dereceye geliyor işlemci ısısı normal kullanım esnasında ise 39- 45 civarı geziyor.... nereye kadar yükselmesi normal...

50 -55 derece arası normal kardeş..:)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bi tane vur yandan düzelir.. türk taktiği :D

design_man79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
aynı sorun bende de vardı..hemde yeni bir bilgisayar topluyordum ,kasa içindeki fanın kalitesizliğinden kaynaklı olabilir.ben gittim çıkardım ve doğru dürüst bir fan aldım sorunum çözüldü... eski bir pc ise elindeki zaten miyadı da dolmuş olabilir.

laptob muş pardon :)

Jumb0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence en güzeli yeni fan almak.bilgisayarımın bütün fanlarını söktüm kompresör tuttum temizledim yağladım taktım hala aynı :D zannımca fanın göbeği oynadıktan sonra istediğin kadar sil süpür işe yaramıyor en güzeli başta da dediğim gibi yeni fan almak

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
bence en güzeli yeni fan almak.bilgisayarımın bütün fanlarını söktüm kompresör tuttum temizledim yağladım taktım hala aynı :D zannımca fanın göbeği oynadıktan sonra istediğin kadar sil süpür işe yaramıyor en güzeli başta da dediğim gibi yeni fan almak

100 tl'de vermek koyar bir adama :D

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
sanrım bu sprey lcdlerin temizliğindede kullanılıyor :)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
yok benim kullandığım sprey yap pas kir çözücü :D lcd ye sıkarsan bir daha lekeyi çıkaramazsın :D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
praktiker den aldım 8 tl idi sanırım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ses çıkarıyordu bı oynayım dedım fanın yaprağını kırdım iyimi :)

vs337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi fan? İşlemci fanı mı normal fan mı?
İşlemci fanıysa termal macun sürerseniz daha iyi soğur, normal fan ise değiştirmenin zamanı gelmiş. Yağlamakla falan uğraşmayın pek bir işe yaramayacaktır. Termal fan alabilirsiniz veya düşük ses çıkaran fan. Termal fan alırsanız ihtiyacı kadar hızlanır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Kaploda Sıkıntı var bendede oldu kaployu düzelttim koplo yamuk durmuştur bi oynatın araba gibi ses gelcek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ad misavir arkadaşlar banada yardımcı ola bilirmisinis bilgisayarımın kasası cok ses cıkarıyo ne yapmalıyım :laugh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bilgisayarın işlemcisi çok fazla ses çıkartıyor bana mesela bir oyun veya başka birşey çalışınca çok ses çıkıyor yardımcı olursanız sevinirm.