Pc Masanızın Üzeri ?

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya beyler ben unutmuşum kahve koyacağını

Cd-rom'u bazı arkadaşlar ve ben kahve ile çay koyacağı olarak kullanıyorum.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
allam bu erkekler feci biri kaşık biri tabak :D
düzenli olun biraz yediğiniz gibi götürün bea :p

ben öyleyim hiç bırakmam yediğimi, ama kardeşim öyle mi kaç kere tembihledim bırakıyor yediklerini, kırıntıları vs de cabası :mad:

masama yeni eklenenler:
selpak, anahtar, lipton poşet çay 25li, 4gb usb bellek :rolleyes:

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
8-9 tane cd kutusu, 1 cips pakedi, 1 bardak kola, 3 adet telefon, 5 adet usb bellek, 1 adet usb hdd, sakız kutuları, deodarant.. (çok dağınığım evet :P)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
5-6 tane cd ses sisteminin bi kaçtane hoparlörü, cd çantası, parfüm, joistik, kulaklık, masa saati, webcam, klavye-maus ve alıcısı,flash bellek, kalem kağıt, telefonlar, son 1 adet az çiğnenmiş sakız :D

Joistik i lojistik diye okudum radyasyonun ektileri başladı sanırım :D

benim masa üzerime gelince telefonmm monütörüm klavyem foto makinem bi tabak ve içinde şeftali çekirdeği ayrıyeten de sayamadığım bozuk para sürüsü

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Soldan sağa doğru sayıyorum

Naneli sakız + Tuz + Deodorant + DMS 50'lik cd + Kulaklık+ne idüğü belirsiz kağıtlar + cd'ler + zımba + hoparlör kolon 1 + formula 2008 istanbul cd si + dijital kamera'mın cd'leri + kitapçıkları + programlar muratcan adlı bir cd + bagetler + (ortaya geçtik :D) monitör + bitmiş bir çay + dibini bulduğum office 3-5 (yeşil) + klavye + (sağ taraf) Sağ hoparlör + a4tech webcam + 400 gb taşınabilir hdd +makas + tarak + cd kalemi + ıslak mendil + mouse .

İsteyen olursa fotoğrafını gönderebilirim.

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben nmss gibi değilim
araba yarışı oynarken çıkıyom ben heyecandan

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Takvim, Işık yaması, yazıcı, 1 tane ev 2 tane Cep telefonu, Modam, Monitör, 15 cd ve 10 dvd, kasa, 4+1 ses sistemi, webcam, Fare bu kadar.

Son düzenleme:

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
allam bu erkekler feci biri kaşık biri tabak :D
düzenli olun biraz yediğiniz gibi götürün bea :p

Yaaa kızma en fazla 4 günlüktür... :D :D :D

Şaka bi tarafa XXL Battal boy çöp poşetini doldurdum masamın üzarindekilerle... :D

Şimdi pek birşey kalmadı masanın üzerinde bilgisayara ait bir kaç elektronik alet hepsi okadar... :D

Masamın üzerinde olmayanlar.. Ben.

İşte bu günün sözü... :D :D :D

ahmetbaskoylu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telsiz telefon, cep telefonu, dvd, cd, termalmacun, parfüm, card-reader, şarj aleti, modem, kalem, ülker mavi-yeşil light bisküvi :D, dünün ve bugünün gazetesi, ıvır zıvır kağıtlar vs...

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
klavye ajanda cep telefonu hesap makinesi zımba bant modem toz bezi kaşe hopörler teklif dosyası halka küpelerim telefon telsiz bulmaca zarf kasa faturalar sanırım şimdilik bu kadar :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Hp officejet 5610 yazıcı scanner

Kalemlik

Del Geç

Zımba

Klavye

Monitör

Mause

Kasa

Yazar Kasa

Hp Laserjet 1020 Yazıcı

Maus Ped

Ben Bu Konuda Titizim Benim Masamda hiç bi zaman Bos Bardak duramaz Sevgiler en tmeiz benim galiba:)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Şimdi çekildi bunlar...

Troy'un masaüstü

troysuz2.jpg

Berkin'in masaüstü

berkinspb4.jpg

Erthon'un masaüstü

erthonswk4.jpg

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ahahah troy cam sil var masanda :DEarton jelibom yiyooo eheheh :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Masanın üzerini onunla siliorum ben :) senin masanın üzeri gibi değil. Geçenlerde söylediler, Muzurr'un masasının üzerinde 45234534534 aydır bekleyen çay bardağından alyen çıkmış :)

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
soda şişesi olmasın o :D zaten belli en düzenli senin masan :D

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bence en düzenli earthon . sırf kendi düzensizlikleri göze batmasın diye onun masasına atmışlar bişeyler. o haribo berkinin gibi duruyor :D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
öyle deme berkin bak görürsün kimse hatırlatmadanda temizler bizim admin :D

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hamburger şeklinde cdlik ,printer,hasan şaş heykelciği,ayasofya ve kız kulesi heykelcikleri,modem,ufolarla ilgili yaptığım araştırma kağıtları(bugnlerde çok ilgiliyim),traş jeli ,kalemlik bu kadar

hkncetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yazması biraz zor olucak ama başlayalım bakalım,

Monitör,klavye,fare, Casio el terminali, 2 hoparlör, içi çay dolu bir su bardağı, iki tornavida, anahtar, 5 taneeski model arabaların küçük oyuncakları, bir kutu not kağıdı, bir boş kutu, parfüm firmasının el ilanı, iki ajanda, 2 kitap, cep telefonu, klimanın kumandası, 2-3 kürdan, 50 kuruş, siyah tükenmez kalem, 2 disket, iki arızalı cd, uludap gazos şişesi(dibinde bir bardak çıkar herhalde. isteyen olursa gönderebilirim), yelpaze olarak kullanmak için kenara ayırdığım kitap kolisinden çıkan 2 karton, canım sıkıldıkça, elim boş durmasın diye aldığım ve kullandığım el açlıştırma aleti, iki kalem pil(şarjlı),
boş birişlemci soğutucusu kutusu, dell in broşürü, bir düğün davetiyesi, tütün kolonyası, bikaçtane karalama kağıdı, yazıcı kurulum klavuzu ve el çantam.

masamı düzeltmenin zamanı gelmiş galiba :)

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Monitör,klavye,fare, Casio el terminali, 2 hoparlör, içi çay dolu bir su bardağı, iki tornavida, anahtar, 5 taneeski model arabaların küçük oyuncakları, bir kutu not kağıdı, bir boş kutu, parfüm firmasının el ilanı, iki ajanda, 2 kitap, cep telefonu, klimanın kumandası, 2-3 kürdan, 50 kuruş, siyah tükenmez kalem, 2 disket, iki arızalı cd, uludap gazos şişesi(dibinde bir bardak çıkar herhalde. isteyen olursa gönderebilirim), yelpaze olarak kullanmak için kenara ayırdığım kitap kolisinden çıkan 2 karton, canım sıkıldıkça, elim boş durmasın diye aldığım ve kullandığım el açlıştırma aleti, iki kalem pil(şarjlı),
boş birişlemci soğutucusu kutusu, dell in broşürü, bir düğün davetiyesi, tütün kolonyası, bikaçtane karalama kağıdı, yazıcı kurulum klavuzu ve el çantam.

:)
baya kalabalıkmış

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Masan 1hm^2 alana sahip... :D (galiba)