Pc lg yi görmüyor

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar usb depğolama birimini açiyorum pc görmüyor açmiyor önceden açinca direk gelirdi ekran artk bilgisayarımda filan gözükmüyor format attım böyle oldu usb driverlarınıda yükledim lg nin aygıt yöneticisinde ünlem gözüküyor..bilenler yardım ederse sevinirim iyi forumlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hiç mi yardım edecek yok

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
aygıt yöneticisinde ünlem gözüküyorsa ya aygıt hatalıdır yada sürücüleri doğru yüklenmemiştir aygıtı kaldır yeniden başlat donanımı bulunca yeniden yüklet

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Xp ise bende zamanında yaşamıstım yani orjinal packi yüklemen lazım editlenen format cdleriyle değil

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
aygıt yöneticisinde ünlem gözüküyorsa ya aygıt hatalıdır yada sürücüleri doğru yüklenmemiştir aygıtı kaldır yeniden başlat donanımı bulunca yeniden yüklet

hata ayıklama modundayken ünlem gözüküyordu kaldımdır hata ayıklamayı kapadım driverini falanda yükledim lg yi görüyor fakat depolama birimini açinca hiç birşey gelmiyor bilgisayarımda filan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Xp ise bende zamanında yaşamıstım yani orjinal packi yüklemen lazım editlenen format cdleriyle değil

windows 7 aynı cd ile format attım önceden görüyordu şimdi görmüyor

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Kardeşim şuan halen aynı sorunun devam ediyor mu? Yani SD kartını göremiyor musun?

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Kardeşim şuan halen aynı sorunun devam ediyor mu? Yani SD kartını göremiyor musun?

aynen abi hayla görünmüyor aygıt yöneticinde lg yi görüyorum depolama birimini açinca hiçbir yazı gelmyior eskisi gibi bilgisayarımada gelmiyor

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
aynen abi hayla görünmüyor aygıt yöneticinde lg yi görüyorum depolama birimini açinca hiçbir yazı gelmyior eskisi gibi bilgisayarımada gelmiyor

Çok ilginç bir durum, Farklı pc de falan deneme imkanın oldu mu kardeşim, eğer oldu ve hala gözükmüyor ise servisine ver istersen :S