Pc-Lcd Tv Bağlantısı ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Estalus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Estalus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar seg marka 40' full hd 1080p lcd televizyonum var vede ati hd2600 pro ekran kartına sahibim.kartımın hdmı çıkışı yok iki adet dvi çıkışı var.bugün gidip bir ucu hdmı bir ucu dvı olan kablo aldım.hdmı kısmını televizyona dvı kısmını ekran kartına taktım.ayarları aşşağıdkai resim dekiler gibi yaptım görüntü olarka sadece masaüstü arkplanımı aktardı oda ortalanmış biçimde bi anlam veremedim bilgisi olanlar varmı ??

bu ayarlarım

artkdelircem.jpg

buda tv ye aktarılan görüntü :S

dsc00010u.jpg

hakan_golf5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bi yerlerde klon olması gerekiyor onu bulursanız probleminiz ortadan kalkar çünkü şu durumda sanki bilgisayarınızın ekranını televizyonunuzda devamı gibi görüyor. Klon dediğiniz zaman her ikisindede aynı görüntü olacaktır...

Estalus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet klonlama yapınca sorunsuz olarak aktarılıyor görüntü . ama şöyle bir sorun oluyor monitörümün klonu olduğu için mesala blu ray film izlemek için 1920*1080 e ayarlamam gerekiyor yani her film izlemeye kalktığımda monitörümünün çözünürlüğünü değiştirmem gerekiyor.son olarak.720p bir film izlerken tam randımanlı full hd lcd tv mde izleyebilirmiyim klon yaparsam ?