Pc kurşun geçirmez yap

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
BUNLAR HEPSİ BENİM DENEYİMDİR
1.Hangi windows sürümü kullanıyorsan kullan hiç fark etmez.
2Windowsunuz orjinal lisanslı olsun crekle windowsunuzu orjinal yapmayınız çünkü güncellemelerin hepsini yükleyemezsiniz paranız varsa orjinal lisanslı alın tüm hizmetlerden faydalanabilirsiniz.
3Güncellemeler otomotik olsun çünkü kalan açıkları bu güncellemelerle kapatıyor.
4 En iyi antivirüs kaspersky pure ve en iyi frevall comando internet securitiy
5.Tabiki pc remi orta düzeyde olması lazımki bunları kaldırabilsin
6Hiç bir site dosyalarına güvenmeyin kendi ana sitesinden indirin bence daha güvenli yinede antivirüsle indirdiğiniz dosyayı taramayı ihmal etmeyin :hammer:

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tamamı büyük harfle yazmak yasak diye biliyorum.

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
fazla idialı bi tavsiye olmuş

Kesinlikle katılıyorum :)

İnternet üzerinden saldırılara karşı %100 koruma Modemi kapatmaktır :)

Peki senin bu söylediğin fiziksel erişime karşı nasıl koruyabilir :) Lütfen biraz daha geniş düşünelim :)

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla açıkçası başlığı okuyunca daha yaratıcı birşeyle karşılaşma ümidi içerisindeydim.. Garrrrdaş

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
PC'me ateş eden oLsa zaten önüne atLarım o kurşunun,Pc benim herşeyim :P

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
herşey elinde proramı lazım olurken ana sitesinden indirme bana göre daha güvenli
artı antivirüsle şidetele taratmayı öneririm Modem fişin çekmeyle sorunu çözme gitmez
virüsü kendimiz indiriyoruz bunu nedeni dikatsızlıkten kaynaklaniyor
benimle dans etme yürümeye hazret kalırsın

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Ya o değil de, bu yazı yazarken noktalama işaretlerini yiyen virüsü nasıl yok edebileceğiz onu öğrenmek istiyorum ben.

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
herşey elinde proramı lazım olurken ana sitesinden indirme bana göre daha güvenli
artı antivirüsle şidetele taratmayı öneririm Modem fişin çekmeyle sorunu çözme gitmez

:D:D Hadi dans edelim :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
150063_126998087360088_126989484027615_169244_7547115_n.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ya o değil de, bu yazı yazarken noktalama işaretlerini yiyen virüsü nasıl yok edebileceğiz onu öğrenmek istiyorum ben.

Zor olsa gerek,yazıyı yazanların beynine o virüsü sokmak lazım ki noktalama işaretlerini algılasınlar. :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Tamamı büyük harfle yazmak yasak diye biliyorum.

Doğru biliyorsunuz tamamı büyük yazmak bağırma anlamı taşıdığından,imla kurallarına aykırı olduğundan ve çirkin göründüğünden dolayı yasak.

Reaksiyon puanı
189
Bu arkadaşın unix veya linux altyapısı kullanan bir sistemle tanışma vakti gelmiş sanırım :D

Maqmar

Asistan
Reaksiyon puanı
4

ahahahahahahahaha :D danz etme degil mi o :D

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
"pc remi " hım. bu yazdıkların bir tavsiyeden çok kendini bilmiş ve forum da kendini ispatlamaya çalışan birisiymişsin gibi geldi. :) anlatmak istediklerin neler daha açık olabilirdin. buradaki üyelerin trojan,keylogger gibi zararlı yazılımlara maruz kalmamalarınımı istiyorsun.

Kimseyi küçümsemem ama inan bana uzun yıllar bu tür işlerle çok uğraştım yani bu söylediklerin artık vız gelir. umarım anlamışsındır. burada kimse kimseyi tehdit edemez kimsenin öyle bir lüksü yoktur yanlış anlaşılmasın.

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
İlk ve tek kural, kendini biliceksin!

ben yıllardır antivirüs kullanmam mesela açık olan portları kapatıyorum girdiğim sitelere dikkat ediyorum okadar.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
zaten virüsü kendileri yapıyor anti sinide kendileri sunuyor bundan para kazanıyorlar, eğer dikkatliysen anti ye gerek kalmaz

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aklına Sahip çıkmayan pc nasıl sahip olur.
uyan milet uyan Pc virüs girmiş o pc senin değil başkasının...

Reaksiyon puanı
2,148
Windowsu cracklı da kullanırım (gerçi şu anda orjinal)
Güncelleme de yapmam, anca service packden service packe.
Antivirüs firewall falan da kullanmam.

son maddede haklısın resmi sitelerinden indiririm programları ama o da virüs korkusuna değil, hızlı indirmek için

bi b*k olmadı şimdiye kadar virüs falan hikaye

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Windows Crack'li :)

Antivirüs'üm ESET ki kaspersky'den iyi ;)

Sürekli Full sürümlerini indiririm ve şuana kadar freeware olan çok az program indirmişimdir :)

PC 1 yıldır format atmadım sağlam birşey yok müdür :D

Sağlam siteden indirin hiç birşey olmaz full sürümlerini birde orjinal ESET 5 kurdum ohh :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
beyler az önce internet aboneliğimi sonlandırdım tehlikelere karşı artık nete bağlanmama kararı aldım sizde yapın.Ve şunu anladım bu mereti kullanmanın faturası çok ağır :D

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
beyler az önce internet aboneliğimi sonlandırdım tehlikelere karşı artık nete bağlanmama kararı aldım sizde yapın.Ve şunu anladım bu mereti kullanmanın faturası çok ağır :D

Bknz.

[video=youtube;TIcqmewS6OU]http://www.youtube.com/watch?v=TIcqmewS6OU[/video]

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
1-windows'u crackli veya orjinal kullanmanın güvenlik bakımından artık bir farkı yok. win7 ile birlikte "loader" aktivatörleri sayesinde orjinalden farksız kullanabiliyoruz. her türlü güncellemeyi de yapabiliyoruz. sadece "lisans doğrulama" güncellemesini yüklememeye özen gösterelim yeter. yanlışlıkla yüklesek de kalırıp tekrar aktivasyon yaparız. birşey olmaz yani.

2-güncellemelerin otomatik olmasına gerek yok. ayda bir güncelleme yapmak yeterli. zaten service pack yükleyince çok fazla güncelleme çıkmıyor. genelde yüklediğimiz 3. parti yazılımların (office, framework, vb) güncellemeleri çıkıyor.

3-"en iyi antivirüs" diye bir kavramı şahsen kabul etmiyorum. bu, kişisel deneyimlere göre değişir. size göre kaspersky, bana göre norton, başkasına göre farklı bir firma... kaldıki max güvenlik için ayrı ayrı yazılımlar kullanmaktansa tek bir internet security paketi kullanmak her zaman daha güvenlidir.

4-nasıl ve nerden indireceğinizi bilirseniz, güvenlik sorununuz olmaz. zaten pek çok popüler download sitesi, ürünlerin kendi sitesindeki linke yönlendirme yapıyor.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Orjinal kullanmak bir avantaj değil.ben loaderli win7 kuruyorum,üzerine sp1,eset 4 kuruyorum.daha virüs kaçırmadı.gördüğüm her orjinal pcden daha stabil ve güvenlidir benim kurduğum win7 ler.seninki kendi görüşlerin olmuş.ama ben çoğu kombinasyonu denedim.bir de dosyaları çoğu kez taramam.antivirüs zaten otomatik tarıyor.