Pc kırıldı hdd bilgileri nasıl kurtarabilirim

freedoom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a butun dostlara...:flowers:
toshıba u500 model pc balkondan dustu ve kırıldı :((
ve hdd bilgileri kurtarmak istiyorum.
bunun icin racexterior aldım hdd taktım ve laptopa bagladıgımda hdd gormuyor. nasıl bır yol izlerim yardımlarınızı bekliyorum simdiden tessekürler.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
s.a butun dostlara...:flowers:
toshıba u500 model pc balkondan dustu ve kırıldı :((
ve hdd bilgileri kurtarmak istiyorum.
bunun icin racexterior aldım hdd taktım ve laptopa bagladıgımda hdd gormuyor. nasıl bır yol izlerim yardımlarınızı bekliyorum simdiden tessekürler.

A. selam . CEvap vermeden önce mesajın gülümsetti.

Bir pc balkondan nasıl düşer. Hani balkona kurmuş olsan kış zaten ne işin var. Demek ki biri atmış balkondan <:D

Bilgi kurtarmaya gelecek olursak eğer , fiziki olarak kırıldı mı? Eğer kırıldı ise kurtarma ancak kurtarma merkezinde yüksek maliyetle kurtarılabilir.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
geçmiş olsun HDD kurtarmak baya zor bence.. balkondan nasıl düşüyor yahu :D bi laptopa sahip cıkamadın mı :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kesin baban kızmıştır balkondan aşağıya atı arkadaşların dediği gibi HDD fiziksel hata görmemiş ise verileri kurtara bilirsin sen önce HDD hasar görmüş görmemiş diye bir araştır veri işi kolay

freedoom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aga balkonda film keyfi yaparken bizim arkadasın ani olarak yerinden kalkması ile pc nin dusmesi bir oldu. sarj kablosuna takıldı tam olarak hatırlamıyom cok uzgunum.

---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:46 ----------

hdd saglam görunuyor. exterior kutusuna taktıgımda calıstını anlıyorum ama pc de gostermıyor. acaba evdekı pc hdd cıkarsam benım kı taksam nasıl olur??

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ya sen PC deyince Masaüstü gelir akla <:) Seninkisi laptop <:) Hdd yi çıkarıp sağlam bir 2,5 inç hdd kutusuna tak dene.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
internette usb sata ide converter diye aratırsan, uygun fiyatlı bir çok ürün mevcut. bunlar ile hdd ni bilgisayarına usb disk gibi bağlayıp kullanabilirsin.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Laptop'un ekranı yada kasası kırılmış olabilir ama HDDye zarar vermeme ihtimali de var. Teknik deneyimin yoksa bir bilgisayarcıya git HDD'yi söksün içindeki bilgileri kurtarmayı denesin. Tabi HDD'ye fiziksel bir zarar vermediyse..