PC kasmaya başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ElRéi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ElRéi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PC win 7 3 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yoktu ama yeni yeni 1 aydır kasmaya başladı mesela LOL oynarken öncede hiç donmalar olmazdı yüksek grafiklerde oynarken 50 60 fps stabil alırdım düz yani ne artma ne azalma olurdu ama şu an 00 05 fps leri gördüğüm oluyor ama 144 fps lerde görüyorum ama yinede donup kalıyor 5 10 dk donup kalıyor yardım ederseniz sevinirim.
Adsız.png

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
tüm sistemi bir performans testine tabi tutmalı, benim tahminim öncelikle windows kendini hatalı bir şekilde güncellemiş olabilir ya da hatalı bir temizlik yapılmış olabilir kayıt defterinde mesela... Yani yazılımsal olma ihtimali yüksek.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
HdTune'da bize yarayacak kısım Health kısmı hocam.
2. Olarak Ram miktarı çok düşük kalmış. 4GB'a yükseltin derim.
Ayrıca GameBooster, DriverBooster gibi programlar kullanıyor musunuz?

ElRéi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
buyur hocam bakabilirsin
kjl.png

---- Mesajlar birleştirildi ----

gamebooster kullandım ama işe yaramadı geri kaldırdım drıverbooster kullanmıyorum

hocam şunun sorununa bakarsanız sevinirim ses yok bide işlemci ile ram e yok diyor performans seçeneklerinden en iyi performans yaptım ondan mı bilmiyorum ondan önce yoktu öyle bi şey dünkü ile aynı sistem
Adsız.png

Son düzenleme:

ElRéi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ping düşürüp Fps arttırman gerekiyor. 2 makale bırakıyorum incele yazılanları uygula makaleler bana ait eğer sorun devam ederse özelden mesaj at yardımcı olurum.
Oyunlarda FPS Nasıl Arttırılır | FPS Arttırma Rehberi | Yazılım Case
Temp Dosyaları Nasıl Silinir Programsız| Bilgisayar Hızlandırma | Yazılım Case
yaptım bi lol de deneyeyim dedim oyuna girdim biraz hiç donma felan olmadı biraz oynadım derken bi dondu kaldı öyle bende oturum kapattım anca öyle kapandı yaani biraz daha bi şeyler lazı

Kasa içi temizliği ne durumda?
temiz ama bi fan biraz kirli aralarında biraz kir var fanın

tüm sistemi bir performans testine tabi tutmalı, benim tahminim öncelikle windows kendini hatalı bir şekilde güncellemiş olabilir ya da hatalı bir temizlik yapılmış olabilir kayıt defterinde mesela... Yani yazılımsal olma ihtimali yüksek.
anlayamdım dediğni biraz açarsan daha iyi olur

Son düzenleme:

ElRéi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler beyler yinede uğraşınıxdan dolayı driver booser ile çözdüm sorunumu ekran kartım felan güncel değilmiş ondan kasıyormuş